Нападателят на Селта Яго Аспас нападна бившия селекционер на националния

...
Нападателят на Селта Яго Аспас нападна бившия селекционер на националния
Коментари Харесай

Яго Аспас нападна Луис Енрике за работата му в националния отбор

Нападателят на Селта Яго Аспас атакува някогашния селекционер на националния тим Луис Енрике, който бе заменен през декември от Луис де ла Фуенте.

" Луис Енрике има доста явен проект за игра. Когато обаче проект “А ” не действа, няма проект “Б ” или други играчи, с които да обърне обстановката ", съобщи Аспас на конференция.

35-годишният футболист, който има 18 мача за Испания и се завърна в отбора за първи път от 2019 година, счита, че тази липса на опция е била причина за елиминацията на тима на осминафиналите на Световното състезание в Катар предходната зима.

" Чакам с неспокойствие да отбележим гол ”, добави той за неумението на отбора да вкара на Мароко, откакто постоянното време приключи 0:0, а африканците победиха след осъществяване на дузпи.

Испания, под управлението на Луис де ла Фуенте, стартира квалификациите на Евро 2024 с дуел против Норвегия в събота в Малага, а по-късно играе с Шотландия на 28 март.
 Новият селекционер на Испания повика единствено 11 от тези, които играха в Катар Новият селекционер на Испания повика единствено 11 от тези, които играха в Катар
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР