Нападателят на Рома Пауло Дибала определи като сбъдната мечта да

...
Нападателят на Рома Пауло Дибала определи като сбъдната мечта да
Коментари Харесай

Дибала се врече във вярност на Рома

Нападателят на Рома Пауло Дибала дефинира като сбъдната фантазия да играе за римския клуб. Дибала даде изявление за Lega Serie A, в което описа за престоя си в италианската столица.

" Всичко, обвързвано с Римската империя, постоянно е привличало вниманието ми, не знам за какво. Може би съм бил римлянин в различен живот. Рим е магически, когато бях дете в Аржентина, виждах Рим единствено на филми и усещането ми беше, че е голям град. За мен е сбъдната фантазия да съм тук ", сподели Дибала.
 Монца - Рома 1:4 в дуел от Серия А
Рома продължава победния си път

" Вълците " към този момент са пети

" Харесва ми градът, изключително през нощта всичко е осветено и това го прави още по-красив. Трудно е да се разхождаш из Рим, в случай че някой те разпознае, те стопира и придвиждавено става мъчно. В началото се срамят, само че в случай че един човек има смелостта да си направи селфи, всеки го прави.

Италия играе значима роля в живота ми. Живея тук повече от 10 години, цялото ми юношество до през днешния ден. Винаги съм живял в Италия, в разнообразни градове, само че постоянно в една и съща страна, където съм срещал невероятни хора. Това е страна, която ме научи на толкоз доста. Срещал съм хора на юг и на север и в този момент в Рим. Държаха се добре с мен от първия ден.

Мисля, че италианците като цяло си наподобяват с аржентинците. Феновете са доста сходни. Страстта към клуба, мощните усеща, любовта към фланелката. Често гледах мачове на Рома. Ако не сте в тази действителност, е мъчно да разберете какво е да сте тук. Хората тук живеят и дишат за Рома. Аз съм аржентинец и ще се усещам вечно аржентинец, само че Италия е втора татковина и се надявам да продължи да бъде още дълго време ", сподели още Дибала.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР