Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе един от героите

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе един от героите
Коментари Харесай

Бензема: Искаме отново да спечелим Шампионската лига

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе един от героите за разгромната победа с 5:2 над Ливърпул на " Анфийлд " в първия дуел от 1/8-финалите на Шампионската лига. Французинът означи два гола, а след мача съобщи, че всички в отбора желаят още веднъж да вдигнат трофея в шампионата.

" Това бе значима вечер за нас и желая да посветя тази победа на умрелия почетен президент Амансио. Тя е за него. Играхме с темперамент, отбелязахме доста голове и показахме, че желаеме още веднъж да спечелим Шампионската лига. Така се получи този прелестен мач, който бе прелестен за нас на терена, а и за хората, които го гледаха. Да, започнахме срещата неприятно, знаехме, че почитателите на " Анфийлд " ще ни слагат напрегнат. След първите 15 минути обаче видяхте същинското лице на Реал Мадрид. Футболът на това равнище е сложен. Те започнаха по-добре, само че това бе огромен мач и ние бяхме подготвени за него ", съобщи Бензема.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР