Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди иска да остане

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди иска да остане
Коментари Харесай

Уанда Нара обясни защо Ювентус трябва да забрави за Икарди

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди желае да остане в отбора за непрекъснато. Това съобщи неговата половинка Уанда Нара в изявление за Rete 4 в Италия. Тя даде да се разбере и за какво Икарди не би приел оферта от Ювентус.

“Мауро в Юве? Не. Неговото настояще е в ПСЖ. Той се усеща превъзходно в Париж и вкарва доста голове. Изборът да отиде там се оказа доста добър. Сред аргументите Икарди да избра ПСЖ беше и тази, че не искаше да съобщи Интер”, съобщи Уанда Нара.

“Не знам кой го изгони от Интер, само че очевидно всички са удовлетворени, тъй като Мауро отиде в по-силен тим. Той нямаше по какъв начин да откаже тази оферта”, добави аржентинката.

Тя разяснява и изявлението на сегашния ментор на “нерадзурите” Антонио Конте, който съобщи, че за футболистите е целесъобразно да не прекаляват със секса преди мач.

“Не знам какво да кажа. Мауро е огромен експерт и не прави нищо преди мач. След мач - може, само че единствено в случай че резултатът е добър. В противоположен случай даже не желае да ме вижда”, съобщи някогашната порнозвезда.

Икарди е в ПСЖ чартърен, само че съвсем несъмнено клубът ще го откупи след края на сезона. Нападателят има 8 гола в Лига 1 и 5 в Шампионската лига за парижани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР