Нападателят на Пари Сен Жармен Неймар може да отсъства от

...
Нападателят на Пари Сен Жармен Неймар може да отсъства от
Коментари Харесай

Неймар може да отсъства един месец

Нападателят на Пари Сен Жармен Неймар може да отсъства от терените в границите на един месец поради контузията, която той получи във вчерашния ден против Лил, осведоми вестник " Екип ".

Бразилският футболист напусна терена наложително при трагичния триумф с 4:3 против " песовете ", като се наложи даже да бъде изнесен на носилка, а камерите уловиха и сълзите в очите му.

По предварителни данни Неймар ще бъде навън в продължение на 3-4 седмици, а окончателното му положение ще стане ясно след втория обзор, който ще се организира след 48 часа.

В същото време старши треньорът на парижани Кристоф Галтие допусна, че контузията на бразилеца е вследствие на натоварения график на френския първенец.

" Това не е неприятен шанс. Винаги има аргументи за травмите - графикът, интензивната поредност от мачове. Това в никакъв случай не е инцидентно. В момента му се вършат прегледи, с цел да се разбере каква е степента на увреждането ", разяснява Галтие.

Ако предварителните прогнози за Неймар се потвърдят, то той по всяка възможност ще пропусне реванша от осминафиналите в Шампионската лига против Байерн Мюнхен на " Алианц Арена " на 8 март. В първия дуел ПСЖ отстъпи на " баварците " с 0:1 вкъщи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР