Нападателят на новия шампион на Германия - Байер (Леверкузен) Виктор

...
Нападателят на новия шампион на Германия - Байер (Леверкузен) Виктор
Коментари Харесай

Виктор Бонифейс: Шаби Алонсо е по-добър от нас на тренировка

Нападателят на новия първенец на Германия - Байер (Леверкузен) Виктор Бонифейс похвали футболните умения на наставника на тима Шаби Алонсо. Все още на 42 години, което е ранна възраст за треньор, испанецът не пропуща да взе участие в тренировките на тима, като даже на моменти е по-добър от своите футболисти, разкри голмайсторът на " аспирините ".

" Всички знаем какво е постигнал като футболист. Не знам дали сте гледали видео клипове с него по какъв начин взима присъединяване в тренировките ни. Той се пробва да помогне на всеки по един или по различен метод. На мен ми споделя истории за играчи, които имат сходен жанр на игра и които е познавал в предишното. Опитва се да ми помогне за слабостите ми. Добре е да имаш треньор, който е някогашен футболист и схваща играта ", разкри Бонифасе в изявление пред Агенция Франс Прес.

Нигериецът е безапелационен, че присъединяване на Алонсо в тренировките на тима наедно с футболистите, им оказва помощ:

" Да, по този начин мисля. Представете си, че треньорът освен взе участие, а и е по-добър от вас на подготовка. В подобен случай желаете непрекъснато да се подобрявате. Така той се пробва да ни подтиква ".
 Шаби Алонсо: Титлата ни е здравословна за Бундеслигата
Шаби Алонсо: Титлата ни е здравословна за Бундеслигата

" Страхотен миг "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР