Нападателят на Милан Златан Ибрахимович обяви, че прекратява активната си

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович обяви, че прекратява активната си
Коментари Харесай

Това е всичко: Ибрахимович каза сбогом на футбола

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разгласи, че приключва дейната си спортна кариера и съобщи: „ Време е да се сбогуваме с футбола ".

Беше прочувствена вечер на „ Сан Сиро “, където Милан приключи сезона с победа с 3:1 над Верона в последния мач за актуалната акция. Ибрахимович беше контузен, тъй че не взе присъединяване в дуела. Въпреки това той беше изпратен като воин от тифозите на Милан, клубните шефове и неговите съотборници след края на дуела.

41-годишният състезател беше доста прочувствен още преди началото на мача, само че страстите продължиха и взеха своя връх след последния съдийски сигнал, когато Ибра беше награден от Паоло Малдини. Той изнесе тирада, мъчейки се да сдържи сълзите си и някак си изненадващо разгласи, че се отдръпва от футбола.

„ Време е да се сбогуваме с футбола. Толкова доста мемоари и страсти на този стадион “, стартира Ибра.

„ Първият път, когато дойдох, ти ми даде благополучие, вторият път, ти ми даде обич. Искам да благодаря на моето семейство и околните ми за търпението. Искам да благодаря на второто си семейство. Играчите, треньора и неговия щаб за отговорността, която ми разпоредиха. Искам да благодаря на режисьорите за опцията, която ми дадоха “, разяснява още Златан Ибрахимович.

„ Накрая, само че не на последно място, от сърце желая да ви благодаря, почитатели. Вие ме посрещнахте с отворени прегръдки и аз ще бъда Миланист през целия си живот. Време е да се сбогуваме с футбола, само че не и с теб. Много е мъчно, има прекалено много страсти. Ще се забележим, в случай че имаш шанс. Forza Milan и сбогом ”, приключи речта на Ибра.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР