Нападателят на Манчестър юнайтед Ромелу Лукаку се присъедини към мениджърската

...
Нападателят на Манчестър юнайтед Ромелу Лукаку се присъедини към мениджърската
Коментари Харесай

Ромелу Лукаку подписа с агенцията на рапъра Джей Зи

Нападателят на " Манчестър юнайтед " Ромелу Лукаку се причисли към мениджърската организация на рапъра Джей Зи. Американският реализатор, който с изключение на сполучлива музикална кариера гради и доста бизнес инициативи, притегли белгийския футболист към своите клиенти.

Лукаку употребява трите почивни дни, които Жозе Моуриньо отпусна на играчите си след успеха над " Челси ", с цел да лети до Ню Йорк и да подпише контракта си с организацията Roc Nation на Шон Картър (както е същинското име на Джей Зи).

Белгийският футболист изгледа срещата от НБА сред тима на Джей Зи " Бруклин нетс " и " Чикаго булс " (104:87).

Лукаку, който мина в " Юнайтед " от " Евертън " през предишното лято за 75 милиона паунда, ще продължи да работи и с Мино Райола. Италианецът е дълготраен сътрудник на нападателя и точно той имаше съществена роля за прекосяването му в " Юнайтед ".

Roc Nation беше основана през 2013 година, само че през последите 12 месеца навлезе стремително в американския спорт. Тя подписа и със звездата на " Голдън стейт уориърс " Кевин Дюрант. Сред клиентите на Джей Зи е и още един футболист – Жером Боатенг от " Байерн ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР