Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов обвини съдията от реванша срещу

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов обвини съдията от реванша срещу
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Съдията беше 12-ият играч на Динамо Загреб

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов упрекна съдията от реванша против Динамо Загреб, че е бил 12-ият състезател на хърватите.

" Орлите " отпаднаха в третия квалификационен кръг на Шампионската лига след общ резултат против Динамо 3:6. Във втория мач реферът сподели четири червени картона на българския първенец. Три от тях за играчи на Лудогорец (Доминик Янков, Рик Джонатан, Жан Карничник) и един за човек от щаба на клуба (тийм мениджъра Николай Кирчев).

" Трудно се приказва след подобен мач. Преди почивката отстъпихме, не бяхме задоволително изобретателни. Не желая да приказвам за съдията, само че през днешния ден и в Разград той беше техният 12-и състезател. Явно реферът искаше да стане по този начин ", показа Кирил Десподов след мача.

Отборът на Лудогорец продължава присъединяване си в плейофа за влизане в групите на Лига Европа, като ще се изправи против Жалгирис.

" Ще създадем всичко, с цел да влезем в Лига Европа, само че първо би трябвало да се отърсим напълно от този мач ", сподели още футболистът на Лудогорец.

„ Готов съм от много време, просто получавах по-малко игрови минути. Не съм в добра форма, трябват ми повече игрови минути, повече доверие, да натрупам самочувствие “, сподели още Десподов, който не пожела да разяснява бъдещето на своя треньор Анте Шимунджа.

Жалгирис беше отхвърлен от Шампионската лига след тъждество 1:1 в реванша с Будьо/Глимт и проваляне с 0:5 в пърия дуел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР