Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино беше обвинен от Мейсън Холгейт

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино беше обвинен от Мейсън Холгейт
Коментари Харесай

Нападател на "Ливърпул" ще бъде разследван за расистки обиди към съперник в дербито с "Евертън"

Нападателят на " Ливърпул " Роберто Фирмино беше упрекнат от Мейсън Холгейт от " Евертън ", че го е обидил на расистка основа в дербито сред двата отбора в петък вечер. Централният бранител на " карамелите " се оплака на рефера Боби Мадли за случката, а медиите в Англия разкриха, че Мадли и четвъртият арбитър Джон Мос са вписали случая в отчета си.

В средата на първото полувреме Холгейт, който по-рано в срещата направи дузпата, от която " Ливърпул " откри, изблъска жестоко Фирмино, пращайки го зад защитните заграждения на " Анфийлд ". При връщането си на терена бразилецът репликира противника си, което докара до сдърпване сред двата тима.

" Клубът и играчът ще спомагат на виновните органи, с цел да се изяснят обстоятелствата. Докато трае следствието " Ливърпул " няма да прави никакви мнения ", съобщи представителят на алените.

Мениджърът на " Евертън " Сам Алърдайс отхвърли да разяснява случката, само че това направи сътрудника му Юрген Клоп.

" Мисля, че първо би трябвало да проверяват нарушаването на Холгейт. Четвъртият арбитър ми сподели нещо, само че не го чух. След мача разбрах защо става въпрос, само че почтено казано не мисля, че това е правилно ", сподели мениджърът на " Ливърпул ".

Футболната асоациация на Англия (ФА) занапред ще проверява случая, откакто първо се запознае с отчета на Мадли.

" Ливърпул " се класира за четвъртия кръг на конкуренцията, откакто завоюва с 2:1 дербито на Мърсисайд с надвит гол на новото си попълнение Върджил ван Дайк.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР