Нападателят на Левски - Паулиньо, който се представя най-силно от

...
Нападателят на Левски - Паулиньо, който се представя най-силно от
Коментари Харесай

Новата звезда на Левски: Делио Роси ни дърпа напред, всички трябва да се адаптират

Нападателят на Левски - Паулиньо, който се показва най-силно от новите зимни попълнения, бе определен за състезател на 24-ия кръг в Първа лига за представянето си против Черно море. По този мотив бразилецът съобщи:

“Много съм благополучен от тази премия. Благодаря на Господ, съотборниците ми, публицисти, треньори. Надявам се и отсега нататък да печелим награди.

Всеки един мач е извънредно значим. Няма по-малко значим мач. Трябва да работим и да се раздаваме всеки ден. Да дадем оптимално високи резултати, с цел да сме удовлетворени всички.

Адаптирането ми в Левски мина извънредно леко. Благодаря на всеки един от състезателите, управлението и треньорите за това. Трябва да понауча малко британски и български, с цел да доближи едно по-високо равнище на връзка ”, сподели Паулиньо, който разяснява и идния мач на сините против ЦСКА-София.

“За нас този мач е извънредно значим. Но всеки мач за нас е значим. Това, което знаем, е, че този мач има по-голямо значение за почитателите. Трябва да работим крепко и да реализираме победа.

Роси е доста умел треньор, минал е през най-големите клубове в Италия. Всеки един от нас би трябвало да се приспособява към неговите условия, тъй като той ни дърпа напред”, приключи Паулиньо.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР