Нападателят на Левски Билал Бари ще мине медицински изследвания в

...
Нападателят на Левски Билал Бари ще мине медицински изследвания в
Коментари Харесай

Нападател на Левски ще мине медицински изследвания в Турция

Нападателят на Левски Билал Бари ще мине медицински проучвания в Турция. Французинът с марокански корени не взе присъединяване в тренировката в понеделник, откакто още веднъж има проблеми с травмата, която го мъчи към този момент година и половина. Тестовете ще покажат степента на казуса му и дали столичани би трябвало да са обезпокоени за положението му.

За последно той бе на терена в формален мач на 5 септември 2022 година - при 2:0 над Арда, а по-късно получи тежка контузия на коляното и се наложи да претърпи редица интервенции. Засега не е ясно по кое време треньорът Николай Костов ще може да употребява Бари, като наставникът е декларирал, че надали доникъде на април нападателят ще се появи в игра.

Точно това е и повода сините да се оглеждат за нов централен нападател. В момента столичани договарят с набелязания състезател, за който упорства Николай Костов. Не се ли стигне до входящ трансфер, треньорът ще има разполагаем само Рикардиньо и Преслав Бачев за върха на офанзивата, написа " Тема Спорт ".
 Официално: Левски продаде Петрис на Шарльороа за 100 000 евро
Официално: Левски продаде Петрис на Шарльороа за 100 000 евро

Бранителят подписа контракт за 3+2 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР