Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха се изповяда за периода

...
Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха се изповяда за периода
Коментари Харесай

Заха: Мойс се опита да ме пречупи по всякакъв начин в Манчестър Юнайтед

Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха се изповяда за интервала си в Манчестър Юнайтед, нападайки клуба и най-много някогашния управител на отбора Дейвид Мойс.

“Беше шансът на живота ми - да играя за Манчестър Юнайтед. Беше повече от всичко, което можех да си пожелая, и се отнасях по подобен метод с това. Трудех се допустимо най-усърдно във всяка една подготовка, с цел да покажа какво мога. Но Мойс ме изолира поради метода ми на обличане и даже поради колата, която карах. Веднъж на подготовка един от треньорите омаловажи мой гол, а различен път ми демонстрираха мое видео по какъв начин играя по крилото за Кристъл Палас с настояването да си възвърна тази форма, макар експлицитната възбрана на Мойс да играя технично. Усещате ли психическите им игри? Той искаше да ме пречупи по всевъзможен метод и да унищожи кариерата ми без причина.
Manchester United tried to break me: Wilfried Zaha unbowed despite pain of being 'belittled' at Old Trafford | @AdrianJKajumba https://t.co/RgEZokP4CW pic.twitter.com/yyziT54Kzj
— MailOnline Sport (@MailSport) April 20, 2019 Бях толерантен с Мойс, като смятах, че желае да залага на опитните футболисти в устрема си да наследи сполучливо сър Алекс Фъргюсън. Но когато ме извади от състава за Шампионската лига, с цел да вкара Аднан Янузай, който в никакъв случай не беше играл за първия отбор, разбрах, че е въпрос на нещо по-голямо от просто футболни аргументи. Щом не беше по този начин поради футбола или уменията ми, какво можех да направя? Отидох чартърен в Кардиф, само че там видяха единствено моята сянка. При Луис Ван Гаал трябваше да стартира на постоянно, само че имах възприятието, че съм на проби в личния ми клуб. Той и асистентът му Райън Гигс ми споделиха, че бъдещето ми ще се реши от една подготовка. Уейн Рууни ми сподели, че съм упражнявал най-добре от всички. След това отидох при тях, а те ми обявиха, че не съм задоволително добър. Така че им отвърнах: “ОК, тогава желая още веднъж да отида някъде под наем””, описа пред “Дейли Мейл” Заха, който първо беше преотстъпен в родния си Кристъл Палас, а по-късно и закупен назад от лондончани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР