Нападателят на Интер Ромелу Лукаку заяви, че е изключително мотивиран

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку заяви, че е изключително мотивиран
Коментари Харесай

Лукаку: Хората забравиха на какво съм способен на терена

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку съобщи, че е извънредно стимулиран за положително показване в Италия след неприятния сезон, който направи с британския Челси през предходната година.

" Сезонът с Челси ми донесе спомагателна мотивация да върша всичко още по-добре от преди. Мисля, че за една година хората не помниха това, на което съм кадърен на терена ", разяснява 29-годишният белгийски футболист пред DAZN.
 Ромелу Лукаку отново има проблеми с килограмите
Ромелу Лукаку отново има проблеми с килограмите

101 кг се смятат за оптимално тегло за белгиеца

" Концентриран съм върху Серия А. Ние сме Интер и се борим само за купата в Италия, а не за самостоятелни достижения. Имам един тип яд в себе си. Отборът също го има, тъй като не спечелихме предходната година, само че в този момент дружно се надяваме да се представим по-добре и да донесем трофей у дома ", сподели още Лукаку.

Белгиецът приказва и по тематиката за прехвърлянето си в Челси и какво се е объркало в Англия. " Толкова доста неща. Преди смятах, че ще се върна в Челси като реванш. Мислех си, че ще съм воин, само че казусът не беше подобен. През март, когато чух за опцията да се върна в Интер, не споделих нищо, само че в края на сезона тази опция се реализира. Правя равносметки единствено в края на сезона, тъй че след последния мач ще се види каква е обстановката. В Интер се оправих добре, а сезонът в Челси беше доста сложен. Нямах подозрения за решението да се върна още веднъж тук в Милано ", съобщи Ромелу Лукаку.

" Мисля, че прилягам добре в тима. Интер играе друго спрямо времето, когато бях тук преди. Важното е, че мисля, че се сработихме добре. В годината, в която отсъствах, контактувах с много от футболистите на Интер. За мен е като втората ми година тук, все едно не съм напускал. Всички имат огромно предпочитание да побеждават. Имаме потребност от това. Отборът е по-обединен от преди ", добави нападателят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР