Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше избран за най-добър футболист

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше избран за най-добър футболист
Коментари Харесай

Лукаку обяви в кой отбор ще приключи кариерата си

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше определен за най-хубав футболист на Белгия за 2020 година. Той показа, че се надява да реализира съществени триумфи както на клубно, по този начин и на национално равнище, а също така разкри къде възнамерява да приключи кариерата си.

" Националният ни тим към този момент има сериозен опит. На Мондиал 2018 всички ни хвалеха, тъй като играехме красиво, само че загубихме полуфинала от Франция и това беше значим урок. Трябва да побеждаваме и в мачове, в който не блестим. В Лигата на нациите показахме, че можем да го вършим. Понякога не играехме зрелищно, само че непрекъснато трупахме победи ", сподели Лукаку.

Romelu Lukaku has been named the best Belgian player of the year for 2020!
— Football Tweet (@Football__Tweet) " Винаги съм знаел, че желая да приключа с футбола в моя тим - Андерлехт. Освен това, не желая да бъда ненужен, а да се завърна в колкото се може по-добра форма ", добави нападателят.

Лукаку е роден в Антверп, само че е младеж на Андерлехт, където дебютира за мъжкия състав едвам на 16 години. След два сезона с отбора от Брюксел, мощният таран бе платен от Челси, а по-късно игра в Уест Бромич, Евертън и Манчестър Юнайтед, преди през 2019 годинда да премине в Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР