Нападателят на Челси Кай Хаверц е готов да плаща от

...
Нападателят на Челси Кай Хаверц е готов да плаща от
Коментари Харесай

Хавертц е готов да плаща от джоба си разходите за гостуванията на Челси

Нападателят на Челси Кай Хаверц е подготвен да заплаща от личния джоб пътните разноски за гостуванията на тима поради покупателните проблеми на клуба след държавните ограничавания.

Руският притежател на Челси Роман Абрамович беше глобен от английското държавно управление и клубът сега действа със специфичен лиценз.

"Бих платил, няма проблем “, сподели Хаверц пред кореспонденти. Челси гостува на следващия ден на френския първенец Лил в мач реванш от осминафиналите в Шампионска лига, след което три дни по-късно пътува и за мач от четвъртфиналите на ФА Къп против Мидълзбро.

"Най-важното е да бъдем на мачовете. Мисля, че има доста по-трудни неща в света сега и не е огромна работа за нас, в случай че би трябвало да вземем влака или рейса за посещение. Бих платил, няма проблем.

Не е елементарно. Мисля, че сходна обстановка не се е случвала в Челси преди, тъй че е малко необичайно, само че ние сме експерти и от време на време се случват такива неща “, сподели Хаверц.

Мениджърът на Челси Томас Тухел добави, че европейските първенци би трябвало да създадат корекции в броя на чиновниците, които пътуват за Лил.

Германският треньор добави, че нуждата от пътешестване със аероплан не е каприз, а нужда, с цел да бъдат свежи играчите на фона на сгъстения график.

"Това е професионално равнище на спорт, където играем през два дни, а нашият конкурент има четири дни сред мачовете. И това може да докара до травми. За това е по-добре да пристигнем със аероплан, а не с рейс ", сподели Тухел.

Kai Havertz will pay for Chelsea's travel if he needs to
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР