Нападателят на Берое Мартин Камбуров вкара единствения гол в дербито

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров вкара единствения гол в дербито
Коментари Харесай

Героят за Берое: Ще се борим до последния момент за място в Топ 6

Нападателят на Берое Мартин Камбуров вкара единствения гол в дербито против Верея и по този метод обезпечи успеха на „ зелените “ над градския противник. Логично ветеранът в редиците на отбора бе определен за Играч на мача в анкетата на Gong.bg.

Ето какво показа Мартин Камбуров след последния съдийски сигнал на „ Трейс Арена “.

„ Благодаря за премията. Мисля, че тя е за целия тим. Всички момчета доста се стараха от първата до последната минута. Мисля, че играхме по добре и създадохме по положителните положения пред вратата на Верея и справедливо победихме “, разяснява Камбуров.

„ Когато пристигнах в Берое споделих, че няма да играя във всички мачове, което е обикновено. Всичко обаче го взема решение треньора, Той споделя по кое време ще играя и по кое време не “, призна още той.

„ За мен всички тим, изключвам Витоша, които имат доста дребен актив, всички други са с изравнени сили. С една или две следващи победи или загуби всеки може да влезе или излезе. Има доста мачове до края. Ще се борим до края. Има още 12 мача, ще се опитаме да ги изиграем по най-хубавия метод. Ще се опитаме да инкасираме допустимо минимум загуби, а това ще ни подсигурява място в топ 6 “, добави Марин Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР