Нападателят на Байерн Мюнхен - Лерой Сане, няма място в

...
Нападателят на Байерн Мюнхен - Лерой Сане, няма място в
Коментари Харесай

Братът на Кроос: Сане няма място в Бундестима

" Нападателят на Байерн Мюнхен - Лерой Сане, няма място в тима на Германия за идното Европейско състезание ", съобщи Феликс Кроос - брат на Тони Кроос.

Според него Сане е сложен темперамент и основава доста проблеми. Феликс, който е с една година по-малък от Тони, е някогашен футболист и има мачове в Бундеслигата.

“Лерой е страховит състезател, само че в случай че не е титуляр, може да се трансформира в проблем за други хора. А това не би трябвало да се позволява на еврофиналите ”, съобщи Феликс Кроос пред “Билд ”.

Тони Кроос обаче реагира остро на думите на брат си. Двамата имат собствен подкаст - “Einfach mal Luppen ”, в който главно приказват по футболни въпроси. В ефир той направи забележка на Феликс.

" Видях, че си попаднал в медиите и в тази ситуация не съм склонен с теб. Познавам Сане и съм сигурен, че няма да основава проблеми. Селекционерът взема решение кой и по кое време ще играе, само че съгласно мен Германия не може да си разреши да остане без футболист с неговите качества. Убеден съм в това на 1000 % ", съобщи Тони Кроос.

" Преценката ми е от това, което виждам в профил. Досега не съм те питал за него, просто такива са ми усещанията. Винаги се веселя, когато бъда уверен в противоположното ", подви опашка Феликс след острите думи на батко си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР