Нападателят на Атлетико Мадрид Никола Калинич смята, че не е

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Никола Калинич смята, че не е
Коментари Харесай

Калинич посочи причините за неуспеха си в Милан

Нападателят на Атлетико Мадрид Никола Калинич счита, че не е оправдал упованията в някогашния си тим Милан през предходната акция, тъй като не е провел предсезонна подготовка с отбора, а по-късно е бил преследван от травми. Миналата година “росонерите” закупиха хърватина от Фиорентина за 25 млн. евро, а това лято го продадоха на мадридчани за 15 млн. евро.

“За мен беше мъчно. Не можех да направя предсезонна подготовка с отбора. Тренирах самичък в Сплит, чакайки прехвърлянето да се реализира. Пристигнах, когато сезонът към този момент беше почнал. След това имах доста проблеми с травми. Милан е огромен клуб, който е привикнал да печели и да се бори за титли. Там се желаят доста бързи резултати. Бяха пристигнали 11 нови играчи и се изисква време, с цел да се построи нещо ново. Все отново поисквам на Милан всичко най-хубаво. Заслужава да се бори за Шампионската лига.
Nikola Kalinic feels arriving late, injuries & being one of 11 new players were to blame for his disappointing spell at #ACMilan https://t.co/nbXP5xQTeU #Atleti pic.twitter.com/wu4CQ4fxUb
— footballitalia (@footballitalia) October 12, 2018 Гатузо е необикновен. Извън футбола той е човек, който обича да се майтапи и да се смее, само че на тренировки или на терена… Той дава всичко и желае всичко, натиска те. Луд е, само че в положителния смисъл. Той е страховит човек и мисля, че Милан ще стигне надалеч с него”, разяснява Калинич пред AS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР