Нападателите са били четирима От обрания инкасо автомобил в София

...
Нападателите са били четирима От обрания инкасо автомобил в София
Коментари Харесай

Говорителят на СГП: От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума

Нападателите са били четирима

От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума. Все още не е ясно кои са причинителите на грабежа. Това съобщи в ефира на NOVA представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

По последна информация нападателите са четирима, няма данни за тяхната идентичност. Били са въоръжени и маскирани. Те са избягали с кола с подправени украински номера. По-късно два опожарени автомобила бяха открити край Околовръстното шосе в квартал „ Кръстова вада ”. Според Прокуратурата колите са на причинителите. Иззети са видеозаписи.

„ Това, което знаем, е, че през вчерашния ден рано сутринта причинителите са се придвижили с два джипа до комерсиалния център на Околовръстното шосе в София. Изчакали са идването на инкасо автомобила. Те явно са знаели, че колата ще бъде там. След това инкасо автомобила е дошъл, като в него са транспортирани касети с банкноти с друг номинал, предопределени за банкоматите на разнообразни банки. Имало е двама чиновници. Единият е карал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря единствено от вътрешната страна ”, съобщи Петрова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР