Нападател рани с нож най-малко трима души, един от които

...
Нападател рани с нож най-малко трима души, един от които
Коментари Харесай

Въоръжен с нож рани трима души в Норвегия

Нападател рани с нож минимум трима души, един от които - тежко, в градчето Норе, в долината Нумедал, Югоизточна Норвегия, покрай Осло.

Мъжът е атакувал на инцидентен принцип, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на полицията. Един обвинен е арестуван. Не се оповестява какви са претекстовете на причинителя.

Норвежката телевизия Те Фау 2 заяви, че на място са пристигнали няколко коли за спешна помощ, в това число въздушни коли за спешна помощ, както и доста полицейски коли, отбелязва Асошиейтед прес.

Районът, където е осъществено нападението, се намира северно от град Кьонгсберг, където при офанзива с лък и нож предишния октомври бяха убити петима души, напомня Българска телеграфна агенция.

Срещу причинителя на тогавашното нахлуване - датчанининът Еспен Андерсен Братен, измъчен съгласно специалисти от душевен проблеми, от през вчерашния ден се води правосъдно дело в Норвегия, показва Франс прес. Той към този момент се призна за отговорен по време на процеса. Срещу Братен са повдигнати също обвинявания за 11 опита за ликвидиране при офанзивата в Кьонгсберг - някогашен миньорски град с 26 000 поданици.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР