Нант победи Ница с 1:0 в мач от 14-ия кръг

...
Нант победи Ница с 1:0 в мач от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Отборът на Ница допусна първа загуба във френската лига 1

Нант победи Ница с 1:0 в мач от 14-ия кръг на френското футболно състезание. Това е първо проваляне за сезона за тима от Лазурния бряг.

Единственото попадение означи халфът Флориан Молет в 25-ата минута на мача.

Нант към този момент има 18 точки и се изкачи до 8-о място във краткотрайното класиране. Ница е на второ място с 29 точки.

В различен мач Ланс се наложи мъчно с 3:2 след поврат вкъщи против Олимпик Лион. Джейк О`Брайън означи първия гол в интерес на гостите след близо четвърт час игра, само че Уесли Саид изравни в 26-ата минута. След почивката Пжемислав Франковски се разписа в 52-ата минута от дузпа и 15 минути преди приключване на постоянното време, правейки резултата 3:2. О`Брайън беше изравнил за 2:2 в 72-ата минута сред двете попадения на поляка. Ланс приключи срещата в понижен състав поради жестоко нарушаване и червен картон на Флориан Сотока в 90-ата минута.

Домакините са на шесто място в класирането в Лига 1 с актив от 22 точки след 10 следващи мача в шампионата без проваляне. Олимпик Лион има единствено 7 точки на 18-та позиция в подреждането след втората си поредна загуба.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР