Нана Гладуиш сподели за голямата си болка, когато е научила,

...
Нана Гладуиш сподели за голямата си болка, когато е научила,
Коментари Харесай

Нана Гладуиш разтърси ефира с драматично признание

Нана Гладуиш показа за огромната си болежка, когато е научила, че има рак. Водещата на "Съдебен спор " въпреки всичко се окопити и не рухна в ефир, а разкри доста персонални неща за себе си, разяснявайки визитата на папата в София.

На въпрос дали се е чувствала уязвима във вярата си във връзка персоналната драма, която е претърпяла Гладуиш отвърна: "Не бих споделила, че съм била обезверена, а по-скоро ядосана, което не ми прави чест. Не се гордея с това. Когато ти се случват неща, които хората биха нарекли несгоди и тествания, в един миг вярваш, вярваш и се опитваш да си добър и стойностен човек, само че в идващия не можеш да схванеш.. убягва ти възприятието за правдивост и самата самокритика. Дали това, което мислиш за себе си е обективно или си сбъркал ", призна тя.

"Позволявала съм си реплики, които няма да споделя в никакъв случай. След време разбрах, че това не е методът да спася себе си и да преодолея компликациите. Не гневът, разочарованието и отчаянието, а вярата ми оказа помощ. Има неща, които може би би трябвало да преживееш и почтено да се оправиш с тях ", съобщи още водещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР