Намусено време с мъгли, облаци и на места малко дъжд

...
Намусено време с мъгли, облаци и на места малко дъжд
Коментари Харесай

Намусено време. Мъгли и облаци

Намусено време с мъгли, облаци и тук-там малко дъжд ни чака през днешния ден, изключително в равнинната част на страната. В обособени региони ще преръмява. Временно усъвършенстване на видимостта и скъсване на облачността ще има в следобедните часове, основно над югозападните региони от страната. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, оптимални - най-вече сред 3° и 8°. Атмосферното налягане денем едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за декември. Това заяви Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представен от Агенция „ Фокус “.

Над Черноморието ще бъде облачно и мъгливо. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 6°-9°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към 2°.

През идващите дни времето ще се задържи без основна смяна - ще остане съвсем безшумно, най-вече облачно и мъгливо. Вероятност за напълно слаби валежи има в неделя единствено в югоизточните региони, а в понеделник и вторник Източна България и планинските региони. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, а оптималните - сред 3° и 8°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР