Намиращият се на 5-о място в есенното класиране на Втора

...
Намиращият се на 5-о място в есенното класиране на Втора
Коментари Харесай

Двама младоци подсилиха атаката на Янтра

Намиращият се на 5-о място в есенното класиране на Втора лига тим на Янтра (Габрово) разгласи второ ново попълнение на първия ден на зимната си подготовка и той също е млад футболист. Става дума за роденият през 2005-а година Васил Василев, който идва от Берое.

Василев е от Хасково, притеглен е дребен в школата в Стара Загора, само че минава за известни интервали от футболния си път през ЦСКА 1948 и в столичния Левски.

Преди близо 10 месеца обаче се върна в Берое, с цел да се махне в този момент в посока на север от Стара Планина. През пролетта, единствено на 17 години, Василев изигра 10 мача, осъществя един гол и даде три асистенции за първия тим на старозагорци, а през миналия есенен полусезон взе присъединяване в 6 срещи.

" Идвам с огромен хъс да се боря и да се потвърждавам в тима. Янтра е на добра позиция във краткотрайното класиране на Втора лига. Близо е до топ 3 и имам вяра, че може да се пребори за класиране там. Надявам се, че последователите ще поддържат тима във всеки мач, а аз ще се постарая да дам това, което се чака от мене ", сподели още роденият в Хасково нападател.

Другият състезател, който облича екипа на Янтра (Гб), е Александър Петров, който идва от Септември (София). Снажният младежки национал риташе досега най-вече за втория тим на столичани, само че старши треньорът Велислав Вуцов е харесал физическите му данни и придвижването в предни позиции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР