Намиращите се в криза на резултати Реал Сосиедад и Валенсия

...
Намиращите се в криза на резултати Реал Сосиедад и Валенсия
Коментари Харесай

80 минути с човек повече не стигнаха на Валенсия да пречупи Сосиедад

Намиращите се в рецесия на резултати Реал Сосиедад и Валенсия направиха 1:1 в среща от 13-ия кръг на Ла Лига. Гостите играха с човек повече за към 80 минути (с добавеното време), откакто в 17-ата Ариц Елустондо получи пряк червен картон за настъпване. Това обаче не им оказа помощ за триумф.

И двата отбора бяха записали по две следващи загуби в последните си срещи за състезание и незабавно се нуждаеха от най-малко точка. В последна сметка, с оглед развиването на срещата, баските би трябвало да са по-щастливи, защото също така към този момент резервират мястото си в топ 6. В същото време отборът на Дженаро Гатузо остана без победа от месец насам.

Гласеният за присъединяване на Мондиала испански национал Уго Гийямон от Валенсия си вкара трагичен автогол в 10-ата минута, пробвайки се да пресече подаване.

После обаче пристигна аленият картон на Елустондо, а скоро по-късно и падна попадението в мрежата на домакините. То беше осъществено от Самуел Лино.

Дори в понижен състав, Сосиедад имаше по-добрите благоприятни условия за втори гол. Още преди почивката състезател на Валенсия един път почисти топката от голлинията, а в 50-ата минута нападателят на баските Александър Сьорлот удари греда. В 78-ата пък Саму Кастийехо пропусна да се разпише за гостите. 

През идната седмица ще се изиграе последния кръг от испанското състезание преди паузата за международните финали.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР