Намиращата се на 100-о място в световната ранглиста Аляксандра Саснович

...
Намиращата се на 100-о място в световната ранглиста Аляксандра Саснович
Коментари Харесай

Саснович отстрани и Халеп

Намиращата се на 100-о място в международната класация Аляксандра Саснович от Беларус продължи с чудесното си показване на мощния тенис шампионат в Индиан Уелс, откакто надделя Симона Халеп със 7:5, 6:4 за място в осминафиналите на конкуренцията.

Саснович, която във втори кръг в профил шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати Ема Радукану, отстрани от съревнованието и 11-ата в схемата при дамите румънка след тъкмо един час и 40 минути игра. Беларускинята удари съперничката в седмия гейм на първата част, само че сервирайки за частта се пропука при 5:4. Въпреки това, Саснович се събра и след нов пробив, сервира сполучливо с цел да поведе в резултата.

В началото на втората част тя потегли с брейк, който бе върнат от Халеп в четвъртия гейм. Румънката обаче загуби подаването си на нула в деветия гейм, а Саснович се възползва по съвършен метод и се поздрави с нова популярна победа в шампионата.

В спор за място на четвъртфиналите тя ще играе с 27-ата сложена Виктория Азаренка в напълно беларуски конфликт, откакто Азаренка се оправи с Петра Квитова.

Напред продължиха още Дария Касаткина, Беатрис Хадад Мая, Бианка Андрееску, Ига Швьонтек, Елина Свитолина, Шелби Роджърс, Йелена Остапенко, Джесика Пегула и Лейла Ани Фернандес. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР