Намирането на точния човек, който да направи живота ни по-светъл

...
Намирането на точния човек, който да направи живота ни по-светъл
Коментари Харесай

Признаци, че сте обсебени от връзката си

Намирането на точния човек, който да направи живота ни по-светъл и да го възприема в цветни тонове, наподобява фантазия за съвсем всяка жена. За страдание някои от нас го желаят толкоз доста, че се задавят от възприятие, което е единствено сурогат или заблуда за обич. Заслепени от гореща романтика и взаимно предпочитание, те попадат в клопката на пристрастяването към другия човек, от което им е мъчно да се измъкнат по-късно.

Всеки подвластен човек подсъзнателно осъзнава, че нещо не е наред с него. Дълго време обаче се пробва да го отхвърля, заради което от време на време, даже с години, може да остане в токсична и изтощителна връзка.

Ето 8 знака, че това, което чувствате не е обич, а сте захласнати от връзката си:

1. Ревност

Всеки път, когато излиза с приятелите си, вие изпитвате ревнивост. Понякога ревността ви подтиква да вършиме неща, които в никакъв случай не бихте правили, като да вземем за пример да ревизирате имейла или телефона му.

2. Станахте неразделни

Вие вършиме съвсем всичко дружно и никой от вас няма повече време за себе си. Вие също сте пренебрегнали или прекъснали значими връзки с другари.

3. Страхувате се, че ще ви напусне

Страхувате се, че в случай че извършите нещо срещу волята му, той в последна сметка ще отиде при друга. И в наличието на други дами се пробвате да „ маркирате своето място “, като хващате ръката му или подчертавате нещата, които ви свързват.

4. " Зарежи всичко и иди да се целуваш "

Независимо какво вършиме във всеки един миг, едно телефонно позвъняване от него е задоволително, с цел да се настроите и да отидете да се срещнете с „ обичания “.
Кога разбираме, че сме пристрастени към телефона?
Модерният свят е причина за зависимостта към мобилните устройства. Като, че ли всичко към този момент се случва отдалечено. Хората са прест...
Прочети повече
5. Неговото мнение е по-важно за вас от вашето лично

Затова се стремите толкоз доста към неговото одобряване.

6. Мислите, че можете да извършите корекции

Може би сътрудникът ви в този миг към момента не е съвършен, само че към този момент го " поправяте ". Струва ви се, че по някакъв метод можете да го приспособите към вашите упования, да го измененията или подобрите.

7. Вие поемате юздите
Признаци, че сте в токсична връзка
Никой не попада умишлено в токсична връзка. Често някои дребни и очевидно “нормални ” елементи в държанието водят до основава...
Прочети повече
В прочут смисъл вие се наслаждавате на контрола, който поемате над колегата си. Така стартирате да го манипулирате подсъзнателно – скърбите или го отблъсквате, когато не прави това, което желаете.

8. Не можеш да живееш без него

Или най-малко по този начин си мислите. Чувствате, че няма да можете да се изправите на крайници, в случай че той ненадейно реши да си тръгне или в случай че („ не дай боже “) нещо му се случи.

Въпреки, че това държание може да ни наподобява безобидно, пристрастяването към любовта е една от най-коварните зависимости. Най-вече тъй като е толкоз мъчно да се диагностицира. Истинската обич обаче в никакъв случай не би трябвало да включва някаква нужда или насила.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР