Намирането на сексуална химия на работното място може да бъде

...
Намирането на сексуална химия на работното място може да бъде
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да обмислите, преди да спите с шефа си

Намирането на полова химия на работното място може да бъде в действителност занимателно - стига да се получи по верния метод. Но какво се случва, когато се озовете в леглото или на бюрото с шефа си? За някои разменянето на милувки с началника може да е привлекателно начинание, само че дали? Какви са подводните камъни на този тип секс?

1. Не очаквайте особено отношение
Разбира се, може да получавате преференциално внимание понякога, само че не може да го очаквате всеки ден. От друга страна, шефът ви може автоматизирано да стартира да прави неща, които знае, че харесвате, с цел да улесни работата ви. Той обаче може да стане извънредно непоколебим към вас, с цел да потвърди, че нищо не се случва посред ви.

2. Действията му могат да навредят на възприятията ви
Тъй като вашата полова химия се усилва и се чувствате по-комфортно с шефа си, може да забележите, че динамичността в офиса се е трансформирала за вас. Ако сте привикнали да получавате особено отношение, само че вашият ухажор е престанал да прави служебни взаимни отстъпки, това може да докара до напрежение. Ако по време на работния ден той не флиртува скрито с вас, както нормално, стартирате да мислите, че ползата му е почнал да пресъхва.

3. Сексът на работното място не е това, което наподобява
Тревогата, че някой ще ви хване, може да ви изнерви дотолкоз, че да има моменти, в които освен няма да желаете да разменяте милувки, само че даже и да не успявате да им се насладите, когато се случват. На всичкото от горната страна има и други разсейващи фактори, които изскачат в мозъка ви като заек зад шубрак - „ Заключих ли вратата на кабинета си? “, „ Могат ли да ни видят през матирания прозорец? “ или „ Ужас, забравих за охранителните камери? “.

4. Романтичните усеща могат да трансформират нещата
Дори в случай че продължавате да настоявате, че връзката ви е чисто полова, могат да се появят сантиментални усеща. С течение на времето може да откриете, че половите ви връзки стават по-редовни отпреди и това е обикновено. Когато това се случи обаче, би трябвало да скриете страстите си и да бъдете извънредно деликатни, с цел да запазите вашите полови забежки в загадка от сътрудниците си.

5. Може да стане неудобно, когато всичко завърши
Разбира се, в последна сметка може да се ожените или да ви заловен в крачка. Или просто може да решите, че това към този момент не е за вас. Ако се спрете на последното, не забравяйте, че работата с някого, с който имате интимна история, е сложна. Ако въпреки всичко тази случка завърши, третирайте го като разлъка и се пробвайте да запазите положителния професионален звук. Работете интензивно, не приемайте нещата персонално и не разпространявайте клюки за шефа си от завист. Ако решите да се споделяте полово с началника си, помнете, че макар риска от загуба на работа, когато това премеждие завърши, в последна сметка това е просто секс и би трябвало да му се наслаждавате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР