Намираме се в поле, което Конституцията не е предвидила –

...
Намираме се в поле, което Конституцията не е предвидила –
Коментари Харесай

Христо Иванов: Оказа се, че ИТН няма капацитет да управлява. Баста!

" Намираме се в поле, което Конституцията не е планувала – политическа мощ, която се е явила на избори, само че се оказва, че няма потенциала да ръководи. Сблъсква се с действителността, че не може да изборетиш демокрацията. Не може да изобретиш парламентаризма. Има си логичност на процесите и когато тръгнеш против тази логичност, се получава ето това – зрелищен разпад ". Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, посочен за " изменник " от Слави Трифонов и неговата партия " ИТН ", разяснява дейностите на първата политическа мощ.

" Те бъркат това, че са антисистемни, с това, че са срещу институциите и срещу естествената политическа логичност. Всички би трябвало съществено да се замислим като общество за това до каква степен може да стигнем като политически път ", разяснява сътрудниците си от Има Такъв Народ Иванов.

" Какво ще се случи на следващия ден – не знам. Да забележим какво са подготвили сценаристите, каква поредна гротеска ще сервират, само че мисля, че е време да кажем " Стига! Баста! ", разяснява съпредседателят на Демократична България.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР