Намираме се в нестандартна ситуация. Протестите са плод на една

...
Намираме се в нестандартна ситуация. Протестите са плод на една
Коментари Харесай

Асен Агов: Трябва да се извърши детайлна проверка за лоялност на хората в службите

„ Намираме се в ексцентрична обстановка. Протестите са плод на една доста закъсняла активност в енергетиката и минното дело в България. “

Това разяснява в студиото на Euronews PrimeTime журналистът и някогашен депутат Асен Агов.

По неговите думи България одобри директивата за търговия с парникови газове през 2005 година, с цел да може да влезе в Европейски Съюз и в този момент няма по какъв начин да се откаже от това.
Това би трябвало да бъде урок на първо място за тези, които стачкуват, тъй като в случай че рухне промишлеността те ще изгубят и това, което им се дава обещание в този момент.
„ Понеже енергетиката е скубана от алчни хора в продължение на десетилетия и някои хора станаха доста богати, до момента в който цената я плащаме всички “, акцентира журналистът.

Според него националното ръководство не зависи от резултатите на локалните избори.
От 2001 година има рецесия на нищонеправеното и тя избухна мощно с поредицата от избори последните две години, които не решаваха нищо.
„ ПП-ДБ търсят смяна в България към по-добро и цялостна принадлежност на България към Европа през участие в Еврозоната, Шенгенското пространство и така нататък Естествено е да има напрежение в тази сглобка “, уточни Агов.

„ Интересът на ПП-ДБ е да извърши измененията, които са дали обещание на своите гласоподаватели. А задачата на ГЕРБ е да си поизчисти лицето от всичко това, което му се натрупа като сажди от дългото му ръководство “, счита той.

Според него е неуместно да се сплотяват политическото и военното разузнаване, тъй като те имат разнообразни обичаи, само че това било неправилна интерпретация на предлагането на ПП-ДБ.

„ Трябва да се извърши доста комплицирана инспекция на членовете на службите за преданост към Конституцията на България “, акцентира Агов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР