Намираме се в годината на Черния воден заек. Той е

...
Намираме се в годината на Черния воден заек. Той е
Коментари Харесай

Ето какво ни очаква до края на юни според фън шуй

Намираме се в годината на Черния воден заек. Той е податлив да оказва помощ на Змията, под чийто знак се намира българската страна, разяснява кабалистът Ели Маринова. А това е добре поради комплицираната политическа обстановка, в която се намираме. Но в случай че има напрежение и борба, силите, символизирани от Заека, мъчно ще водят до реализиране на баланс и от другар досегашни сътрудници може да се трансфорат във върли врагове. Съуправители на интервала до края на шестия месец са Конят и Козата, пресметна още Маринова. По думите й те обаче ще са по-скоро неутрални – нито ще пречат, нито ще оказват помощ. Те ще стоят настрани и ще преценят какво се случва, без да се намесват.

Периодът като цяло носи много изненади за представителите на всички астрознаци от Източния зодиак. За благополучие не и в здравословен проект, където като цяло ще има условен стабилитет. В идващите редове ви предлагаме главните трендове за 12-те знака, разтълкувани от Ели Маринова. А каква източна зодия сме се дефинира от годината ни на раждане.

Плъхът със съдбовна победа

Първата половина на интервала няма да е изключително лесна за Плъха. Той ще среща пречки и спънки на всяка крачка, а за разрешаването им ще би трябвало да разчита единствено и само на себе си, на своите просветеност, проницателност и осведоменост, на дарбата си да строи тактики. И Заекът, и Козата, и Конят ще се стремят да му основават проблеми, без да се двоумят. В началото Плъхът ще се опита да угоди на всички към себе си, а най-после никой няма да е удовлетворен. Особено самият той. Но това, което не ни убива, ни прави по-силни и колкото е по-силен съперникът, толкоз успеха е по-значима. През втората половина на интервала Плъхът ще би трябвало да се активизира и да овладее гнева и възприятието за отчаяние от разминаването сред упования и реалност. По този метод има късмет да извоюва скъпа и значима победа. Благодарение на този триумф той като че ли ще върне шанса в живота си и ще се радва на благоденствие за себе си и околните си. Всичко изброено нагоре важи и за персоналния живот на Плъха, само че в по-слаба степен, тъй като неговият дом е неговата цитадела, а у дома и стените оказват помощ. Въпреки компликациите или тъкмо заради тях Плъхът ще се активизира и ще се радва на положително здраве и отлична продуктивност.

Бикът да владее гнева си

През втората десетдневка на юни на Бика ще се наложи да се оправя с някакво отчаяние или загуба. Възможно е да откри, че доверието му е било предадено или пък че в близкото минало е показал глупава доверчивост или немарливост. При всички случаи пословичното му самообладание ще бъде сложено на тестване. Добре е другояче рационалният Бик да овладее гнева и разочарованието си. Благодарение на това и на безрезервната поддръжка от страна на силите на Заека той освен ще успее да се оправи, само че и да извлече дивиденти от сложната обстановка. Само ще би трябвало да се пази по-надалеч от Коня и Козата и да не им разрешава да го предизвикат да направи нещо несвоевременно. През третата десетдневка на юни, макар напрежението и компликациите, Бикът ще направи някакъв пробив, ще извоюва победа, ще успее да потвърди силата и полезността си, ще се пребори за изгодата си. У дома Бикът ще има мотив за наслада от една непредвидена и приятна изненада. През целия интервал Бикът ще се радва на положително здраве.

Тигърът се готви за скок

За Тигъра интервалът ще е динамичен и даже в известна степен забавен. В началото ще му се наложи да се оправя с бъркотии, да разпределя дилемите си, да подрежда целите си и да се движи по график. Тоест той ще би трябвало да демонстрира самообладание, което не е мощната му страна. Образно казано Тигърът ще би трябвало да отделя зърното от плявата, да се занимава с досадни, само че значими дреболии и елементи, което ще му пречи да се разгърне по този начин, както на него му харесва. Но в случай че прояви нужното самообладание, той ще разбере, че тъкмо нещо дребно и на пръв взор нищожно е спъвало неговия порив до момента. И когато в профил дребните спънки, Тигърът в действителност ще е подготвен за скок. Подкрепен от Коня през втората половина на обсъждания интервал, той ще поеме решително напред - с нова работа, план или каквото ориста му предложи. Все отново е добре да владее импулсивността си, защото силите на Заека и Козата могат да го приземят.

В персонален проект Тигърът ще има опция за реализиране на непоклатимост, на съгласие, единодушие и единогласие с най-близкото си обграждане. Той ще се радва на положително здраве и отлично разположение на духа, изключително в случай че си спести залитането по крайните удоволствия на бохемския живот.

Заекът върти бизнес с Козата

Винаги, когато се усеща потребен и сигурен в себе си, Заекът е благополучен и макар общото напрежение и чувството за неустановеност за него времето през този интервал значително ще е положително. Той ще успее да свърши доста потребни и за себе си, и за близките си неща. Ще има опция да реализира прогрес посредством и на шанса си, и на наблюдателността и интелигентността си. Ще се радва на триумфи и разцвет в работата. По отношение на бизнес делата си ще има опция да разчита на безапелационната поддръжка на Козата. Все отново, заслепен от успеха, Заекът би трябвало да внимава в връзките си с Коня и с другите Зайци, да не прекалява с молбите за помощ. Личен живот. Романтичният, прочувствен, неотразим и сексапилен Заек ще може да се радва на звездни мигове в компанията на близо до сърцето си другарче, изключително в случай че не демонстрира неуместни прищявки. Здраве. Да прави разходки измежду природата и да гони неприятните мисли и голословни страхове от мозъка си.

Повече приходи за Дракона

През този интервал блестящият и талантлив с харизма Дракон ще се наложи да се оправя с проблемите и дилемите си самичък. Причината е, че Заекът, Конят и Козата ще играят ролята на изпитна комисия, пред която той би трябвало да се показа ослепително. Но това надали ще е проблем за него. Освен всичко друго той ще е въодушевен и креативен надъхан и ще започва и някакъв забавен най-малко за него план. Драконът може да чака и повече работа, която ще му донесе и повече приходи. Така той ще успее да си подсигури непоклатимост и сигурност най-малко за месец напред. Всичко ще му се отдава елементарно и бързо. Все отново, с цел да не му е скучно, проблеми няма да липсват, с които той ще се оправя с лекост. Личен живот. Драконът ще има мотиви за наслада и благополучие, а занимания и сантиментални пътешествия няма да му липсват. Здраве. По принцип Драконите се радват на устойчиво здраве и през този интервал това ще е тъкмо по този начин. Другото би било по-скоро изключение от общата наклонност.

Змията получава самопризнание

И за Змията месецът ще е забавен и изпълнен с провокации. Но с помощта на своята мъдрост и философска настройка тя ще успее и да се измъкне без проблем от една-две напрегнати обстановки. Дарбата за образуване и обмисляне ще помогне на Змията освен да се оправи с множеството си задължения, само че и да получи действително самопризнание за добре свършената работа. В работата си ще би трябвало да разчита на помощта и поддръжката на Заека, само че ще е добре да внимава с прекомерните си условия към него. Личен живот. Магнетичната, чаровна и загадъчна, Змията ще бъде ухажвана и глезена, ще си обезпечи и почивка, и занимания в приятна компания. Здраве. Ако се преценява с прага си на устойчивост, хроничните болежки няма да й основават проблеми.

Конят да пази здравето си

Предприемчивият Кон има дарбата да се ориентира в заплетени обстановки и да се приспособява към непредвидени промени. Това ще му помогне да се ориентира от кое място духа вятърът и да настройки вярно платната на кораба си за работа или за удоволствия, завършения и пътешествия. А в случай че срещне пречки и спънки по пътя си, той ще се оправя с тях без проблем. Периодът ще е добър за него, изключително в случай че овладее себичността и нетърпението си. И в случай че не се главозамае от триумфите си от предишното. До края на месеца Конят ще успее да се оправи с не една и две съществени задания в работата си, само че не и без помощта на различен Кон или Коза. Личен живот. Конят ще се радва на зареждащи сантиментални завършения с близки до сърцето му хора. Но във връзка с здравето ще е добре да внимава, тъй като има заплаха да пренебрегне някакво на пръв взор дребно неразположение, което може да се трансформира в противен проблем.

Козата поема комплицирани задания

През този интервал на загадъчната и харизматична Коза ще се наложи да влезе в ролята на съдия или медиатор, да оказва помощ за изясняване най-малко на един спор или спор, което може да я подложи на стрес.

Тя умее да улеснява работата си, което ще я прави необикновено ефикасна. Въпреки напрежението Козата ще създаде значим за нея план, засягащ финансово-материалната сфера. През този интервал тя ще е склонна да поема повече и по-сложни задания от нормално. Освен всичко друго може да се замисли и за някакво ново и забавно образование. За шанс на Козата самото време ще работи за нея, тъй като тя ще бъде подкрепяна и от Заека, и от Коня, и от другите Кози. И в персонален проект Козата ще има опция да се радва на романтика, единодушие и единогласие, стига да овладее мнителността и подозрителността си. Здраве. За да се почувства в действителност добре, ще е належащо Козата да потърси пълностоен релакс като да вземем за пример спа процедури или лековит масаж.

Маймуната работи за остарели отговорности

Съветът на звездите към изобретателната Маймуна е да работи доста, без да чака поддръжка в профил. А тя ще би трябвало да припечелва повече, с цел да покрие разноските си от предходния интервал. Освен това, с цел да не си навлече спомагателни неприятности, на нея ще й се наложи да стъпва деликатно в наличието на Заека и Козата. Ако Маймуната прояви здрав разсъдък, има късмет и да се оправи с финансите си, и да й остане нещичко за занимания. Личен живот. Би било добре да е малко по-разумна и овладяна във връзка с заниманията. По този метод тя ще успее да оцени и да се зарадва на прелестно прекарани тихи и спокойни мигове в компанията на обичан човек. Здраве. Дори да се появи някакво здравословно неразположение, Маймуната ще се оправи бързо и елементарно с него.

Труден интервал за Петела

За Петела интервалът няма да е изключително елементарен, тъй като той няма да има опция да командва парада. Напротив, ще му се наложи да се преценява със строгите условия на висшестоящите и да работи в екип с сътрудниците си, без да надига глас. Ако овладее недоволството си, той ще разбере, че има какво да научи и от началниците си, и от сътрудниците си.

Петелът е работлив и ефикасен. Той умее да концентрира вниманието си изцяло върху своята работа, а методите му, въпреки и малко странни, постоянно дават добър резултат. Поради това и с помощта на поддръжката на Коня, Петелът ще може да се радва на положителни резултати във финансовата сфера. Личен живот. Ако Петелът е по-скромен и не влиза в пререкания, в случай че се постарае да не се постанова непременно и не влиза в битка за превъзходство, той ще си обезпечи по този начин нужната му романтика и естетика в връзките. Здраве. Ще е добре да заобикаля студените и газирани питиета.

Кучето се радва на положителни дни

Кучето постоянно се стреми да бъде добре осведомено. То умее да се ориентира в комплицирани потоци от информация, да отделя потребното и в този момент това ще му помогне да реализира прогрес. Периодът ще е много добър за Кучето. Благодарение на достиженията и положителната основа, построена в предишното, то ще се радва на триумфи в сегашното и ще може да разчита на сигурност в бъдеще. И в случай че не разреши да бъде въвлечено в спор или спор, които не го засягат директно, Кучето ще може да се радва изцяло на плодовете на труда си. През този интервал Кучето ще се труди старателно и отговорно в екип с Коня. Ако не се поколебае да отстоява позициите и правата си, само че по рационален метод пред Козата, Кучето ще успее да си извоюва самопризнание и даже покачване. Личен живот. Кучето ще се усеща щастливо, ще има късмет за занимания с обичаните хора. Здраве. То ще се радва на положително здраве и на положително разположение на духа.

Глиганът започва нов план

Глиганът е образован, великодушен, търпелив и радушен и има отлично възприятие за комизъм. Благодарение на тези си качества в интервала до края на юни ще успее да притегли поддръжка за плановете си и да започва реализирането най-малко на един от тях. Хубаво е обаче и да внимава, тъй като от време на време е много доверчив и доверчив. Глиганът схваща от бизнес и ловко борави с пари. С поддръжката на Заека и Козата работните му задължения ще се движат по-лесно от нормално, само че за задачата той би трябвало да отстоява самичък твърдо това, което счита за вярно. Личен живот. Романтичният Глиган ще има опция за чудесни, даже звездни мигове в компанията на обичаните си хора. И с цел да бъде всичко като по ноти, ще е добре да не прекалява с грижите и загрижеността си за тяхното благоденствие. Здраве. Глиганът ще се радва на положително здраве и на положително разположение на духа, стига да не прекалява със соленото и да следи кръвното си.

Ели Маринова, " "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР