Намираме се на няколко километра от село Кирково. Ето по

...
Намираме се на няколко километра от село Кирково. Ето по
Коментари Харесай

Борисов и Добрев в Кирково: Докато вървят сделките за по 3 секунди, тук трябваше да тече азерски газ

Намираме се на няколко километра от село Кирково. Ето по тези тръби би трябвало да тече газ от Азербайджан. Този план трябваше да е подготвен до 31 декември. Сега сме февруари и тръбите по този начин си седят разхвърляни по полето. Ето по тези тръби би трябвало да пристигна газът от Азербайджан. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ, който съпровожда водача на партията Бойко Борисов на днешната му обиколка в Кърджалийско.

" И кипи " страховит " труд. Докато вървят покупко-продажбите за газа с " Булгаргаз " за по 3 секунди, това на 31 декември щеше да бъде готово! И освен азерски газ - и американски полутечен, и египетски - всевъзможен щеше да има ", означи на собствен ред Борисов.

" Но ето това е - 8 месеца Румен Радев и неговото държавно управление. Средата на февруари станахме, а това няма да стане и до 1 юли. И тази година ще мине в празнословие, пиар резултати, както те споделят ", добави той, а Добрев вметна: " И крадене ".

" За разлика от тях съм по-внимателен с изразите, само че покупко-продажби за по 3 секунди за доста милиони, има състав. И в случай че сме правова страна, би трябвало да оставим да се занимават способените органи. Само мога да скърбя! Не съм чувал нито някогашния длъжностен министър председател, нито настоящия, нито министрите на енергетиката... Не съм и виждал. Дадоха някакви конференции в София. Но вижте го трасето. Това е. За страдание, това сме си избрали ", съобщи още Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР