Намирам изявлението на вицепремиера Калина Константинова от вчера, и като

...
Намирам изявлението на вицепремиера Калина Константинова от вчера, и като
Коментари Харесай

Найденов: Изключително нелепи са и тонът, и изявлението на Калина Константинова

„ Намирам изказването на вицепремиера Калина Константинова от през вчерашния ден, и като звук, и като наличие, за извънредно неуместно. Това е най-мекият израз, който мога да употребявам. Това беше един опит посредством острия звук да се компенсира забележимият административен безпорядък и  организационните неуредици, които съпътстват целия развой на подготовката по преместването на бежанците от хотелите по морето ”. Това съобщи в студиото на „ Денят онлайн някогашният министър на защитата Ангел Найденов.

„ Това е една остаряла уязвимост на административните структури, които се занимават с бежанците. Нека се върнем в самото начало в първите дни на войната и да забележим метода, по който бяха посрещнати. Слава богу, че бяха доброволците и неправителствените организации, които се включиха тогава. С безпределно удивление следях мненията на бежанците, които не знаеха къде отиват през днешния ден ”, добави Найденов.

Бившият министър разяснява и развиването на войната в Украйна.

„ Основният спектакъл на бойните дейности сега е Донбас. Усилията и на съветските бойни елементи, и на украинската защита са фокусирани в направлението за Северодонецк. Очевидно, че по-късно вниманието ще бъде ориентирано в посоката на е Славянск и Краматорск. По този метод да се регистрира тактическия триумф за съветските бойни елементи. Забелязваме завръщане на част от украинците в частите на страната, които не са толкоз наранени от бойните дейности ”, сподели той.

Според него има съображение да се тормозим от развиване на спора отвън територията на Украйна.

По думите му „ нито полиците в Украйна, нито обществото са съгласни да правят отстъпка територия против мир ”. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР