>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Музикалното училище организира концерт с диско музика

> Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Съвременен прочит и взор към положителното остаряло диско е заложен в следващата музикална демонстрация тази седмица на сцената на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " в Бургас.

В основата на събитието ще са учениците от класовете по поп и джаз пеене с преподаватели Михаела Тенев - Мишел, Соня Пулева и Деница Йорданова.

На сцената на шоуто в сряда музикалните гении ще преоткрият силата на диско музиката и ще зарадват почитателите си с неповторимо празненство с доста темп и въодушевление. Публиката ще може да се наслаждения на диското в целия му искра, благозвучност и характер.

Сред кралете и кралиците на диско музиката ще бъдат трио Déjà vu, Иван Стоянов, Димира-Мария Тумбева, Анелия Колева, Кириаки Халкиа, Росица Перева, Калоян Ченов, Ивана Василева, Михаела Тончева, Лидия Стаматова и Йоана Стоянова.

Нощта на диското ще се спусне над учебното заведение по изкуства с доста изненади и непредвидени превъплъщения, тъй като колкото и да сме в крайник с времето, да харесваме нововъведенията и новите технологии, да слушаме футуристична музика и да гледаме в бъдещето, от време на време имаме потребност от нещо познато и обичано, парченце минало или ретро музика.

Заедно с бъдещите звезди на музикалната сцена публиката ще има опция да чуе онлайн, тези песни, за които времето стопира и ни карат да затаим мирис, когато ги чуем.
Концертът " Ретро Диско " се реализира в границите на план " На концерт в сряда ", тази сряда - 22 ноември от 18 часа, Концертна зала на Музикалното учебно заведение, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР