Намерени са вещи и особени белези, които дават основание да

...
Намерени са вещи и особени белези, които дават основание да
Коментари Харесай

Прокуратурата в Перник: Близките на Емил Боев разпознаха тялото му

Намерени са движимости и особени белези, които дават съображение да се допусна, че откритото тяло в Перник е точно на Емил Боев. Това разяснява представителят на Окръжната прокуратура в града Албена Стоилова, оповестява Нова телевизия.

Близките са известени и са имали опция да видят тялото и също са удостоверили, че става въпрос за Боев. Ще бъде осъществена и ДНК експертиза за изрично умозаключение.

При първичния оглед не са установени следи от принуждение. „ Ще бъде направена аутопсия от Съдебна медицина ”, добави Стоилова.

Защо тялото е видяно едвам в този момент, от полицията обясниха: „ При удавяне, трупът първо потъва, а след избран интервал изплува. Зависи и от метеорологичните условия. В интервал сред 40 и 60 дни тялото изплува на повърхността ”, уточни ком. Йордан Николов.

От полицията прецизираха, че до този миг не са създали инспекция на езерото, от което изплува тялото на Боев, тъй като изискванията са били „ доста сложни за елементарни водолази ”. „ Във вторник трябваше да дойдат водолази, които да ревизират и това езеро. Положихме оптимални старания по следствието ”, разясни още ком. Николов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР