Намаляването на цените вече не ви стига много далеч на

...
Намаляването на цените вече не ви стига много далеч на
Коментари Харесай

Производителите на автомобили трябва да бъдат технически разбираеми, за да получат предимство на пазара на електрически автомобили в Китай

Намаляването на цените към този момент не ви стига доста надалеч на пазара на електрически коли в Китай. Цената на стикера на BYD от 11 000 $ за моделите му от по-нисък клас електрически транспортни средства е мъчно надмината. Но има и други способи интернационалните производители на коли да стъпят на вратата на този свръхконкурентен пазар.

В Китай, изключително измежду по-младите консуматори, автомобилният програмен продукт се трансформира в основен характерен фактор за колите от последващо потомство – от време на време даже побеждава по-традиционни фактори като качеството на направа. Безпроблемните връзки сред коли и смарт телефони, онлайн свързаността с задействан изкуствен интелект, системите за подкрепяне на шофирането и функционалностите за развлечение в автомобила са значими фактори при избора на кой EV да закупите. Местният производител на електрически автомобили Nio, да вземем за пример, даже направи собствен личен смарт телефон, с цел да предложи по-добра мобилна съгласуваност с моделите си.

Тези интелигентни функционалности са един от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР