Наложихме запори за повече от милиард, отнетото имущество е за

...
Наложихме запори за повече от милиард, отнетото имущество е за
Коментари Харесай

Бившият шеф на КПКОНПИ: Смутен съм от случилото се с Митьо Очите, Галеви са интелигентни хора

Наложихме запори за повече от милиард, отнетото имущество е за няколко стотици милиона. Прокуратурата ни сезираше, незабавно започвахме следствие. Ако лицето не може да потвърди приходи, постановяваме запор и по-късно започваме дело за лишаване на имущество. Това сподели в предаването " 120 минути " по bTV проф. Стоян Кушлев, ексшеф на комисията за лишаване на нелегално добитото имущество, който призна, че отвън дома си върви въоръжен.

Много съм обезпокоен от това, което се случи с Митьо Очите, тъй като той беше основният наркоразпространител в Югоизточна България и за всичко това той получи единствено 4 години присъда, сподели проф. Кушлев.

Той припочни, че Очите си е бил купил " Мазерати ", разкрил и социална пералня, купил и доста лозя и недвижими парцели. Лозе от 10 декара пък било сменено за мобилен телефон. Разбрал, че майката на Очите пък му правела магия при ходжа в Ямболско - забождали игли в кукла, която приличала на професора. Имал доста закани. Господ ме пази, жив съм, пошегува се проф. Кушлев.

За братя Галеви сподели, че са интелигентни хора. Доброволно давали ключовете на хората от екипа на проф. Кушлев.

Да вали оръжие му се наложило преди години в Перник, отивайки да пазари. Трима с бухалки тръгнали към него. Казали му, че е разплакал майките на доста " наши момчета ". Тогава Кушлев извадил оръжието си и им дал отговор: Сега ще заплачат вашите майки. Хвърлили бухалките и избягали. За случая Кушлев не уведомил никого. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР