Наличието на заплаха за човешкия живот е основният фактор за

...
Наличието на заплаха за човешкия живот е основният фактор за
Коментари Харесай

Лекар изброи случаите, когато трябва да се обадите на линейка

Наличието на опасност за човешкия живот е главният фактор за повикване на кола за спешна помощ. При липса на заплаха, за назначение на лекуване е по-добре да се свържете с клиниката и да се обадите на лекаря вкъщи.

Това споделя лекарят на тюменската кола за спешна помощ Мария Колясникова.

„ Не всеки схваща по кое време обстановката му е незабавна.

При неочаквани остри болести, положения, обостряния на хронични болести, които съставляват опасност за живота, помощта би трябвало да бъде предоставена допустимо най-бързо.

Ако състоянието е същото, само че няма очевидни признаци за опасност за живота затова позвъняването може да бъде трансферирано в клиниката или колата за спешна помощ ще дойде едвам когато обслужи незабавни повиквания “, оповестява вестник Тюменски пощальон обяснението на Колясникова.

Според дамата също по този начин е належащо да се вика кола за спешна помощ при произшествия, пострадвания, отравяния и други животозастрашаващи положения.

Лекарят посочи, че в случай че самият пациент може да стигне до незабавното поделение самичък, тогава е по-добре да го направи. Ако е мъчно да разберете къде би трябвало да пристигнете, тогава диспечерите могат да посочат стремежи адрес.

  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР