Налага се провеждането на културна дискусия. Темата е Д.П. Юлиан:

...
Коментари Харесай

Културна дискусия. Д.П. в черен карбон или натюр?

Налага се провеждането на културна полемика. Темата е Д.П. Юлиан: Фрог, може ли най-малко да ни спестите физиономията му (на Делян Пеевски). Статията (текст на кореспондента на БНР в Стара Загора Венелина Попова, в която пита от кое място са парите на депутата от Движение за права и свободи, с които прави дарения. За ради позицията й тя бе нападната брутално от пеевските медии.) споделя задоволително в какво се е трансформирала страната ни.
Дрина: Хубаво сте описали милиардите (текст за над милиардните заеми на Пеевски и майка му), които е погълнал този нечовек (Делян Пеевски) под формата на заеми – все невърнати или трансферирани, само че не го показвайте, че провокира усеща, които Гешев може да дефинира като опасност за живота му и някой да бъде задържан и съден. Сериозно.

Има такива отзиви и не са малко. Затова се взехме решение на дребен опит. Няколко дни ще илюстрираме публикациите, в които се приказва за Пеевски и неговите исторически достижения в политиката, бизнеса и благотворителността с черен цвят. Видите ли черно, да знаете за кого иде тирада. Не желаеме да обидим политика-олигарх, само че и той ще се съгласи, че има логичност. Защото всичко, което е обвързвано с бизнеса, произхода на парите, местоположението, неприсъствието му в Народното събрание, тоталното му неявяване от делото „ КТБ “, охраняването му от НСО, дружбата с ББР и прочие тъне в мрак. Черна тъма. Има го, настояват хора от кръга му, само че никой простосмъртен не го е виждал. Че разпорежда отнякъде разбираме, когато се засегне от думи или трудове - мигновено медийните му Горгони се нахвърлят върху въпросния човек или медия. Ръфане, удари, отрова...

Дори ръководителят на Щаба ген. Мутафчийски е нащрек, когато стане дума за Д.П. По мотив докараните със аероплан тонове фурми от Абу Даби, дружно със защитни калцуни и ръкавици, той съобщи, че ставало дума за частна договорка и нямал право да разяснява. Генералът избра да се измъкне. Защото формалното известие от пресслужбата на държавното управление от 13 април гласи:

„ В знак на положителното съдействие от България за ОАЕ отпътуваха два самолета с 32 тона храни - зеленчуци, месо и млечни артикули, които бяха доставени през вчерашния ден вечерта на интернационалното летище в Абу Даби, оповестиха от пресслужбата на българското държавното управление.
Доставката се провежда от българското Министерство на земеделието, храните и горите и се обезпечава от български компании. В подмяна ОАЕ обезпечават за България 15 тона медицински консумативи - маски, ръкавици, дезинфектанти и дрехи, както и храна.
Този жест на взаимност и поддръжка е вследствие на положителните бизнес контакти, които бяха основани сред България и ОАЕ в областта на храните през последните две години, в сходство със задълбочаването на стратегическото съдействие сред двете страни и разговора на високо равнище сред премиера Бойко Борисов и престолонаследника на Абу Даби и заместител висш главнокомандващ въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед, се показва в прессъобщението.
За да се затвърди смисъла на този жест на другарство сред България и ОАЕ, на интернационалното летище в Абу Даби е бил министърът на стопанската система Емил Караниколов. Министър Караниколов е имал среща с държавния министър в държавното управление на ОАЕ Ахмед Али ал Сайег, който е специфичен делегат на престолонаследника и дава отговор за координацията на връзките с нашата страна. Двамата са разискали двустранното съдействие сред ОАЕ и България. “

Частна, частна, но цялото държавно управление стои зад нея. А икономическият министър бе претрупан с висша патриотична задача да съпровожда пилетата и сиренето натам и фурмите насам. В резултат на „ стратегическото съдействие сред двете страни “, нали? Никъде не се споделя, че Делян Пеевски и Иван Ангелов пращат нещо, с цел да се прикрие друго нещо и са качили в самолета Караниколов да им пази стоката. И да съобщи посланието…

Няма да влизаме в детайлности – знаете задоволително. Вместо светлия лик на Д.П. - карбоново черно. Виридиан или Марс черен. Ако имате симпатични хрумвания в тази посока, споделете ги. Но без крайности, че не ни се лежи в дранголника. Защото, нали, става дума за най-големия донор.

Поклон, фръц, пръц…

Фрог нюз

П.П. Горгоните на Д.П. в този момент ще се възпалят - страшна работа. Ще напишат и сигнал до прокуратурата да се заеме с нас. Не че не се е заела към този момент шеста година, де… Но пък не може всички да му целуват задника! Хора с хигиенични привички сме. Стигат му овластените дето го вършат. И да знае, че един ден личните му Горгони ще го раздерат. Засега единствено съскат и пускат лиги зад тила му...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР