Накита Рийс и Том Уилсън се връщат в Онтарио от

...
Накита Рийс и Том Уилсън се връщат в Онтарио от
Коментари Харесай

Авиокомпания дари на благотворителна организация изгубения багаж на свои пътници

Накита Рийс и Том Уилсън се връщат в Онтарио от медения си месец, когато им е казано да ревизират още веднъж багажа си преди прехвърляне в Монреал, написа Business Insider.

Когато кацат вкъщи обаче, Apple AirTag демонстрира, че чантата на Уилсън към момента е в Квебек. Едва след месеци на многократни позвънявания до самолетната компания и полицейско следствие двойката съумява да получи необикновено пояснение за това къде е багажът им.

„ Чухме се с служителя на реда и... това ще ви шашне, хора в TikTok “, казваРийс във видео с 51 000 гледания в платформата.„ Багажът ни беше дарен на благотворителна организация от името на Air Canada. “

В продължение на четири месеца Рийс документира издирването на багажа в поредност от видеоклипове, които събират хиляди гледания преди багажът най-сетне да бъде върнат в края на предишния месец.

" Единствената причина, заради която си го върнахме, е, че казусът стана прочут. Това е тъжно “, разяснява Рийс в изявление за Business Insider тази седмица.

Air Canada изясни пред CBC:

„ Този ​​клиент пътува късно през лятото във време, когато всички въздушни превозвачи в Канада към момента се възстановяваха от обвързваното с Ковид-19 редовно спиране на цялата промишленост на въздушния превоз. Едно от следствията беше нарасналият % закъснения на багаж. "

Търсенето стартира с Apple AirTag

В първия от трите видеоклипа на TiktokРийс споделя, че е подала отчет за загубен багаж, откакто чантата на Уилсън не е стигнала до Торонто.Двойката не мислеламного за това, до момента в който Apple AirTag, прикован към чантата, не посочил, че е в публичен склад тъкмо отвън Торонто в Етобикоук.

„ И по-късно остана там – месец, два месеца, три месеца “, оповестява Рийс във видеото.

Във второ видеоРийс демонстрира екранни фотоси, проследяващи AirTag, който пътувалпо автомагистралата от Квебек до Онтарио и спрял за малко в нещо, което изглеждакато две къщи, преди да се озове в складовото оборудване.

Накита Рийс демонстрира разнообразни места, където е бил багажът на брачна половинка й, Накита Рийс/TikTok

Air Canada компенсира Уилсън и Рийс с към 2300 $ за багажа, който се смяташе за загубен, заяви Рийс пред Insider.Сумата е законният най-много за загубен багаж,според CBC, само че Рийс съобщи, че покрива към една трета от цената на движимостите на Уилсън.

Тя обаче твърди, че в никакъв случай не е желала отплата. Със съпругай са искаличантата си назад.

Едно пътешестване до складово оборудване се оказва несполучливо

Рийс разкрива, че тя и Уилсън са отишли ​​в склада, откакто техният AirTag е показвал местоположението на чантата там месеци наред.Без триумф при първото посещаване, Рийс помолила управител на летище Пиърсън в Торонто за помощ, само че мениджърът в никакъв случай не билчувал за склада.

След това тя и Уилсън с полиция отворили складовото помещение, където двойката проследила чантата.

„ Какво откриваме? Багаж от пода до тавана, и от стенадо стена “, споделя Рийс във видео в TikTok.

Но към момента няма чанта.По-късно Рийс научила от полицията, че Air Canada го е дарила на благотворителна организация - която наподобява е употребила склада за предпазване.

" Цялата обстановка е подозрителна ", споделя тя.

Събраха се най-сетне

В последна актуализация, оповестена в TikTokот Рийс и Уилсън на 23 януари, двойката разгласи, че най-сетне са получили багажа.

Рийс съобщипред Insider, че тя и Уилсън са получили самостоятелно обслужване от Air Canada, откакто историята им придобила известност.В рамките на 48 часа чантата била пред входната им врата.

„ Те претърсиха 1200 чанти и в границите на 24 часа откриха нашата, макар че не можаха да янамерят през четирите месеца преди този момент “, описа Уилсън.

Рийс прибавя във видеото, че всичко в чантата е непокътнато, в това число бутилка вино.

В изказване до CBC Air Canada съобщи, че е положила всички старания да разпознава притежателите на чантата.

„ В този съответен случай обстановката се усложни от разкъсването на етикета на багажа в някакъв миг от пътуването.Въпреки всичките ни старания, не беше допустимо да идентифицираме притежателя на чантата. Тя беше избрана като непотърсена и ние се заехмеда компенсираме клиента “, обявиха отAir Canada.

Рийс обаче към момента желае да знае какво тъкмо се е случило и за какво чантата е била държана в публично вместилище в продължение на месеци.

„ Планираме да им търсим отговорност. Те не виждат цената в нечий багаж “, сподели Рийс пред Insider.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР