Наказателният процес в никакъв случай не е предпоставка за извършване

...
Наказателният процес в никакъв случай не е предпоставка за извършване
Коментари Харесай

Татяна Дончева за кмета на "Младост" - Добрият протестиращ и фризьорка

Наказателният развой никога не е причина за осъществяване на простотии по време на акция.

Това съобщи за БНР водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

„ Това са правила и регламенти, които са належащо официални, с цел да сме сигурни, че се събират доказателства, а не се вършат уйдурми, и че съдът ще се произнася, спазвайки правилото на близост и ще му се показват доказателства, а не разкази на оперативни служащи “, уточни тя.

Според Дончева самата акция по ареста на кмета на „ Младост “ като дейности, дълготрайност и посягане върху права може да бъде осъществена по различен метод и за това няма никакви спънки в закона.

„ Къде ще се броят парите и по какъв начин ще вържем събитието, че са броени тези пари, които са открити в колата. Имате поемни лица, благоприятни условия за снимане на всичко, което се случва. До вас е Министерството на младежта и спорта - държавна постройка с необятно предверие.

Има метод, по който да се върже, че тъкмо тези пари се броят във фоайето. Госпожа Иванчева, Петрова, Петкова да се реалокира там, да извършите процесуално-следственото деяние в непосредствена непосредственост и да не спирате придвижването за шест часа, да не се разправяте по този метод “, сподели Дончева.

Според нея би трябвало да се набележат няколко метода за осъществяването на сходни акции, без да се стига до крайности.

„ Освен положителният протестиращ - Иванчева е фризьорка. Смятат ли жителите на „ Младост “, които са учители, лекари, академични преподаватели, военни, чиновници на полицията и каквото желаете още като специалности - считат ли, че могат да възложат на една фризьорка ръководството на тяхната община? Тоест няма нито едно работно място в тази община, което тя би могла да упражнява, само че вие й дадохте властта тя да „ ръководи “ общината “, сподели Татяна Дончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР