Наказание за ужасяващ случай от родилно отделение във Великобритания. Медицинска

...
Наказание за ужасяващ случай от родилно отделение във Великобритания. Медицинска
Коментари Харесай

Медицинската сестра, убила 7 бебета, следила почернените семейства и след загубата им

Наказание за отблъскващ случай от родилно поделение във Англия. Медицинска сестра беше приета за отговорна за убийството на седем бебета и опит да отнеме живота на други шест. Това я прави най-сериозният сериен палач на деца в актуалната английска история.

Пет момченца и две момиченца са убити за 18 месеца от януари 2015 година доникъде на 2016 в неонатологично поделение в британския град Честър. Използване на инсулин, с цел да се смъкна равнището на кръвната им захар, инжектиране на въздух, с цел да се провокира емболия, нарочни пострадвания, довели до кръвозагуба и следене на родителите в обществените мрежи - това бяха част от обстоятелствата, които прокуратурата изнесе пред съда и те звучаха като подиуми от филм на ужасите, а не действителни истории, каквито са.

Тиха и задръстена студентка, която обича да танцува салса... само че в действителност - невъзмутим умопобъркан

Много от случаите и трагичните събитията са се случили по време на нощни смени, а когато Луси Летби бива преместена на дневна промяна, случаите и смъртните случаи са денем, посочи прокурорът по време на процеса.

Сред целите на Луси Летби са двама близнаци, които оцеляват по знамение. Родителите им описаха пред Скай какво са претърпели.

„ Просто плачех. Плачех и попитах – „ Боже, какво стана “. Молех се на Господ да го избави. Нищо неприятно на никого не съм направила в живота си, за какво трябваше да пострадвам по този начин “, сподели дамата.

Обвиняемата не се призна за отговорна пред Кралския съд в Манчестър и изслуша всички свидетелства и доказателства, седнала в остъклена кутия на метри от родителите на жертвите, които плачеха при загатна за претърпяното.

33-годишната Люси Летби е приета за отговорна и за опит за ликвидиране на още 6 новородени

Делото разглеждаше и общо 15 обвинявания в опит за ликвидиране, свързани със 17 бебета.

„ Убих ги преднамерено, тъй като не съм задоволително добра, с цел да се грижа за тях “, било написано на ръка на една записка, открита от служителите на реда, претърсвали дома на Летби.

На друга записка тя била написала: „ Аз съм извънредно злобен човек “.

Летби се интересувала от почернените фамилии и след гибелта на бебетата. Полицията открива, че тя е направила 2381 търсения във Facebook с имената на семействата, с цел да види какво се случва с тях. Често търсенията са правени минути след загубата на фамилиите.

Очаква се в понеделник, когато бъде разгласен размерът на наказването, Летби да стане третата жива жена в Обединеното кралство, получила пожизнен затвор.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР