Наказаха тримата младежи, отвлекли 16-годишен ученик и гаврили се с

...
Наказаха тримата младежи, отвлекли 16-годишен ученик и гаврили се с
Коментари Харесай

Наказаха младежите, отвлекли и гаврили се с ученик на Гребна...

Наказаха тримата младежи, отвлекли 16-годишен възпитаник и гаврили се с него в региона на Гребната база, научи " Марица ".

Християн Кочев, Пламен Тингаров и Кристиан Панайотов са сключили съглашение с прокуратурата за присъди, откакто са признали виновността си.

Магистратите от Окръжния съд са одобрили следните санкции за похитителите - 20-годишният Християн Кочев ще лежи 1 година и 11 месеца в пандиза. Неговата присъда е най-голяма поради, че бил главно настоящи лице, бил е въоръжен, заплашвал е ученика с оръжие, изнудвал го е да му даде 1000 лева, с цел да не видят гаврите бял свят. Дори е откраднал телефона му. Утежняващо събитие е, че Кочев е бил в изпитателен период след друга присъда.

Вторият от групичката Пламен Тингаров, който е на 23 години, се размина с условна присъда от 1 година и 5 месеца отнемане от независимост с 4 години изпитателен период.

Третият Кристиан Панайотов ще лежи в пандиза 1 година и 5 месеца, защото е взел участие директно в отвличането на 16-годишното момче.

Пострадалият 16-годишен юноша и Кочев се познавали от учебното заведение, в което били в разнообразни класове. На 11 май двамата се срещнали инцидентно. Отвлеченият бил с приятелката си. Християн се доближил към тях, като момичето било помолено да се отдалечи. След това почнал да нанася удари с отворени длани и юмруци по главата и тялото на 16-годишния. Заплашил го с нож и револвер и изискал мобилния му телефон. Кочев ревизирал наличието и като забелязал наоколо преминаващи хора прекратил експанзията си и се отдалечил.

На 21 май Християн и приятелите му се движели с лек автомобил „ Фолксваген Голф “. Забелязали тийейджъра с приятелката му. Кочев слязъл от колата и се доближил към тях. Двамата младежи се отдалечили. Наредил на младежа да тръгне с него, другояче ще го набие. 16-годишното момче се подчинило, тъй като се тормозило, че може приятелката му да пострада. Двамата се качили в лекия автомобил. Там били и другите от групичката. Когато автомобилът тръгнал, 16-годишното момче се пробвало да вика за помощ и да скочи от колата, само че вратите били заключени. По време на пътуването бил заплашван с нож и револвер от Кочев, който го удрял с юмруци по тялото. Всичко било снимано с телефон. Кочев свалил част от облеклата на младежа, а други срязал с ножа, като го предизвестил, че би трябвало да му даде 1000 лв., тъй като ще му направи фотоси и ще ги изпрати на негови близки, както и че ще ги разгласява в обществените мрежи. След това споделил на водача Пламен Тингаров да спре на черен път. Там зарязали младежа без облекла, снимали го, предиздвикали го да пие вода от локва. Кочев му споделил, че от понеделник би трябвало да стартира да му заплаща желаната сума от 1 000 лв., с цел да не покаже фотосите и да не ги качи в интернет. Допълнително го заплашил, че в случай че не му даде пари, ще го пребие още веднъж.

Тримата си тръгнали, а унизеното момче съумяло да постави част от раздраните облекла и потърсил помощ от минаващи коли по близкия асфалтов път. Такава му била оказана от водач, като била известена полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР