Накарайте го да се влюби във вас ! Има едно

...
Накарайте го да се влюби във вас ! Има едно
Коментари Харесай

9 вълшебни фрази, с които ще го накарате да се влюби във вас  

Накарайте го да се влюби във вас! Има едно нещо, което всяка жена на този свят би желала да знае и това, несъмнено, е идеалната рецепта за продобиване на сърцето на обичания мъж.

Хубавата вест е, че такава рецепта в действителност съществува! И това са вашите думи. Ще ви споделим няколко вълшебни фрази, с които да го накарате да се влюби във вас, в случай че сте дружно неотдавна и да задълбочи любовта си, в случай че сте двойка от по-дълго време. Всъщност с тези вълшебни думи ще можете да накарате всеки мъж да се влюби до уши в вас.

Въпреки че множеството хора имат вяра, че дамите са прочувствени, а мъжете студени, това не е изцяло правилно. Мъжете също желаят да чуват сладки думи и също се радват да получат любов.

С тези сладки сантиментални думи ще разтопите сърцето му и можете да накарате мъжа си да се влюби във вас.

 

Няма по-добър мъж от теб.

Вашият мъж би трябвало да знае аргументите, заради които сте се влюбили в него. Това е най-важната причина и тази, която ще му хареса най-вече.

 

Ти си един на милион.

Това ще покаже на вашия мъж какъв брой специфичен е той в действителност за вас. В морето от ухажори ти си избрала него и ще го избираш още веднъж и още веднъж.

Със сигурност има по-добри, по-умни или по-красиви мъже, само че няма мъж, който да заеме неговото място в живота ви. Когато кажете всичко това на мъжа си, той ще се влюби до уши във вас.

 

Обичам всяко малко нещо в теб.

И по този начин би трябвало да бъде. Когато откровено обичаш някого, ти приемаш и обичаш всяка една част от този човек. Обичате минусите и несигурността им толкоз, колкото и положителните им страни.

Оставаш до тях в положителни и в неприятни дни. Оставаш с тях и продължаваш да ги обичаш макар всички трудности, през които преминаваш всеки ден.

 

Коленете ми се разтреперват всякога, когато погледите ни се срещнат.

Всеки експерт по връзки ще ви каже, че езикът на тялото е доста значим фактор, когато става въпрос за установяване на привличането сред двама души.  Колкото и да се пробват да скрият възприятията си, езикът на тялото постоянно разкрива дали хората се харесват или не.

С това изречение единствено ще потвърдите на мъжа си, че сте луда по него. И това сладко изречение ще го накара да се влюби и в теб още по-силно.

 

Устните ме болят от толкоз доста усмивки и ти си повода за това.

Няма метод вашият мъж да не си падне по това. Това значи, че той е повода за вашето благополучие и това също ще го направи благополучен.

 

Искам те. Точно тук. Точно в този момент. Винаги. И вечно.

Това несъмнено ще накара мъжа ви да бъде захласнат от вас. Може да се пояснява по два начина; желаете го в съкровен проект и желаете той да бъде ваш сътрудник вечно. И двата метода са изцяло подобаващи и сме сигурни, че и двете тълкования ще му харесат.

 

Харесва ми концепцията да се разсънвам до теб всеки ден.

Това значи, че мислиш да прекараш живота си с него. Ясно му показваш, че го искаш в бъдещето си и че искаш да го обичаш до края на дните.

 

Ти си частта от мен, която не знаех, че липсва.

Трябва да му кажете, че той е вашата сродна душа. Вашата друга половина. Човекът, който ви прави приключена и цяла. Той е мъжът, индивидът, който сте търсили през целия си живот.

 

Когато вляза в стая, цялостна с хора, постоянно първо диря теб.

Какво ще каже това на вашия мъж да се влюби във вас? Е, това ще му каже, че без значение с кого сте или с какъв брой хора сте заобиколени, постоянно мислите за него и се надявате, че той ще бъде там с вас. Това ще му каже, че той е най-важният човек в живота ви и това в никакъв случай няма да се промени.

Открийте му възприятията си. Опитайте се да му опишете какъв брой мощна е любовта ви към него. Кажете му, че от първия момент, в който сте го срещнали, не можете да спрете да мислите за него.

За да се влюби във вас  напишете му благо любовно текстово известие, в което ще обясните какъв брой доста значи наличието му в живота ви за вас. Кажете му какъв брой сте признателни на Бог, че е изпратил мъж като него в живота ви и че е пресекъл пътищата ви.

Хвалете го да се влюби във вас. Кажете му какъв брой специфичен, грижлив, любящ и грижлив е той. Кажете му по какъв начин в никакъв случай не сте могли да си визиите, че един ден ще срещнете човек, който ще ви обича по този начин, както той.

Да, той евентуално към този момент знае всички тези неща, само че е друго, когато идват от вашата уста. Казването на такива неща ще разтопи сърцето на вашия мъж и ще го накара да се влюби още повече в вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР