Наистина обичам ризи, а белите са извън конкуренцията. Това нещо

...
Наистина обичам ризи, а белите са извън конкуренцията. Това нещо
Коментари Харесай

Нов поглед върху бялата риза. 12 визии, които ще подмладят жените на 50+

Наистина обичам ризи, а белите са отвън конкуренцията. Това нещо е безусловно универсално. Вярването, че такива ризи не би трябвало да се носят, е неправилно. Просто би трябвало да вземете нещо по мярка, ризата не би трябвало да пасва или да виси в безформена чанта.

За да създадете моден и съвременен външен тип с бяла риза, не е нужно да прибягвате до трикове, наподобява ужасно в разнообразни комбинации. Ето няколко образеца за сполучливи комбинации, които са подобаващи за дами на 50+

Примери за забавни облици
– Харесва ми комбинацията от съществена бяла риза със ярък панталон. Можете да вземете, както е в образеца, бежово или, да вземем за пример, ярко сиво. Всеки пастелен колорит ще бъде подобаващ.

Ризата е прибрана в колана, талията е подчертана от кожен колан. Чифт гривни на разположение и стилна визия е подготвена. Обувки за този комплект бих избрала комфортни, като мокасини.


– Бяла риза наподобява ужасно с типичен панталон. Такъв комплект може да наподобява строго, по настоятелен метод. Но можете да го извършите по-спокоен. За да извършите това, просто издърпайте малко ръкавите и увийте ръкавите на ризата, както и обуйте маратонки вместо типичен обувки.


– Строг комплект, състоящ се от черен панталон и бяла риза, ще бъде от изгода единствено в случай че добавите към него ярка удължена жилетка. Червена жилетка в черна клетка ще наподобява ефектно. Модел с дължина до коляното с ресни. Черни оксфордски обувки и яркочервена чанта бяха съчетани с визията.


– Стилна визия с дънки. По принцип е задоволително да носите дънки и риза, добавяйки към изображението комфортни спортни обувки. Но в случай че желаете да добавите нотка на грациозност и женственост към този всекидневен жанр, тогава би трябвало в допълнение да облечете класическо двуредно яке и да украсите визията с мъниста, направени от огромни перли.


– Ежедневната визия е формирана от черен леко разкроен панталон, бяла риза от горната страна и късо яке с черно-бял леопардов принт. Сребърните сандали на токчета и елегантният клъч прибавят поврат към тази семпла визия. Използването на детайли от вечерна визия в ежедневните лъкове е наклонността на сезона.


– Образ с кожени панталони с джобове на бедрата ще подхожда на стройни дами. Горната част на този отбор е бяла риза, носена свободно, и черно ватирано яке. За изображението са определени сребърни маратонки и чанта от златиста кожа.


– С оверсайз риза. Ризата е определена удължена с високи цепки в профил. Ризата е носена в комплект със сиво-бежови панталони с маншети.

Панталоните са леко разкроени, тъй че ботушите с леопардови щампи наподобяват добре с тях. Ризата се прибира в талията на панталона единствено начело.


– Класическа, постоянно подобаваща и безупречна визия – бяла риза и права, строга пола. В образеца е употребена фуста. Интересен подробност са обувките, върху които се повтаря принтът на полата.


– Можете да носите риза с по-малко строги поли, да вземем за пример с опакована пола. Примерът употребява свободна, съкратена риза, която е отчасти и леко повърхностно прибрана в талията.


– Бяла риза също е подобаваща за основаване на елегантна визия. За да извършите това, би трябвало да изберете ефектна пола за нея, да разкопчаете няколко копчета в горната част на ризата и да сложите колие.


– В комплект с бяла пола в сантиментален жанр. В образеца това е дълга А-силна пола с подгъв с ресни. Ризата не е прибрана, подовете й са просто завързани на възел на кръста. За изображението бяха определени цветни аксесоари – кафяви сандали и дребна жълта чанта.


– Бяла риза може да се носи и като връхно облекло върху тениска, потник или даже рокля. В същото време ризата не се закопчава, само че подовете на талията могат да бъдат вързани на възел.


Коя визия ви харесва най-вече? Пишете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР