Наистина няма правилен или грешен начин да правиш секс. Някои

...
Наистина няма правилен или грешен начин да правиш секс. Някои
Коментари Харесай

Палаво помагало: Дами, не обичате да сте отгоре? Тогава прочетете това

Наистина няма верен или неверен метод да правиш секс. Някои го избират общоприетоо, други по-разюздано, трети – извънземно. Каквито и да са вашите желания, най-важното е половият акт да не ви кара да се чувствате несигурни в себе си и да не би трябвало да вършиме взаимни отстъпки със себе си.
Първо, забравете всичко, което сте видели в порнофилмите. Не е наложително да е толкоз комплицирано. Вие не сте циркови акробати, които се сгъват като гевреци, с цел да задоволят потребностите си.
Макар че някои хора да считат, че мисионерската позиция не е толкоз вълнуваща, може да поспорим. Ако сте изпод, това ви дава чудесна опция хем да не се морите физически, хем да свършите, до момента в който вашият сътрудник се пробва да усъвършенства върха за издръжливост. Въпреки това аз като притежателка на вагина, избирам да съм от горната страна, тъй като това е един от обичаните ми способи за постигане на оргазъм.
Когато съм възседнала колегата си, това ми разрешава да управлявам дълбочината, скоростта и ритъма на навлизане, а като бонус – клиторът ми се трие в корема на мъжа, което единствено и само обогатява вагиналната ми кулминационна точка.
Но в случай че не сте от дамите, които си падат по позата на ездачката, дано ви издам някои секрети, които може да трансформират настройката ви.

Не се отпускайте с цялата си тежест
Когато сте от горната страна, тежестта ви е в пъти по-тежко от това на колегата ви, без значение дали сте 48 кг с мокри облекла, а той надвишава 100. Не се отпускайте като Кличко върху Пулев, тъй като тежестта ви блокира придвижванията на мъжа под вас, възпирайки най-много таза му. По-скоро поставете тежестта си върху ръцете или лактите си, позиционирайки ги в профил на колегата си, а не върху него.

„ Асансьорът “
Ако сте от горната страна и имате мощни ръце, поставете ги под задника на колегата си и деликатно повдигайте дупето му по време на секса. Това деяние трансформира посоката на таза на мъжа и разрешава по-дълбоко навлизане и по-голяма сензитивност в шийката на матката, което може да докара до по-интензивни оргазми за дамата. Това също работи доста добре при тантричната поза яб юм, при която дамата е седнала с лице към мъжа в неговия скут, обвила с крайници кръста му.

Лесен достъп до ерогенните зони
Когато сте от горната страна, може елементарно да достигнете до толкоз доста други чувствителни ерогенни зони, в това число зърната и клитора. А когато комбинирате с чувството, носено от пениса във вагината, тази поза може да усили 10 пъти вашия оргазъм.

Давай, каубойке!
Тази поза може да се случва в два разновидността – в единия случай дамата е обърната непосредствено към лицето на мъжа, а в другия е с тил към него. Както стана ясно, тя дава надзор върху скоростта и дълбочината на половия акт, а в допълнение на това получаваме стимулация и на клитора. Освен това без значение от вариациите на тази поза тя е една от най-удачните за кулминационна точка, породена от Г-точката.

Използване на играчки
Тази поза дава още по-голям достъп на ръцете на колегата до клитора ви. Винаги може да поканите в леглото вибратори, особено проектирани за влияние върху това вълшебно бутонче от женското тяло.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР