Наистина кралица на леда! Александра Фейгин изнесе невероятен спектакъл на

...
Наистина кралица на леда! Александра Фейгин изнесе невероятен спектакъл на
Коментари Харесай

Ледената кралица: Фейгин от Игрите разтресе София с невероятно изпълнение

Наистина кралица на леда! Александра Фейгин изнесе необикновен театър на леда, а поданици и посетители на София се любуваха на красивите съчетания.

Най-добрата българска състезателка по фигурно пързаляне и участничка на зимните олимпийски игри в Пекин 2022 Александра Фейгин беше част от спектакъла на лед " Лешникотрошачката и двете кралства ", който беше следен от повече от 200 души на пързалката в Княжеската градина в столицата, съъбщи Българска телеграфна агенция.

Виж още: Типично по инфлуенсърски: Дени от " Един за различен " чака Дядо Коледа с кичозна елха

" Благодаря на моята треньорка за тази режисура и на всички вас, че дойдохте да ни гледате. Надявам се да сме основали празнично въодушевление преди Коледните празници ", съобщи Фейгин, която след края на спектакъла дълго време се снимаше с почитатели.

Постановката и хореографията са на треньорката Ина Лутай, а в 30-минутния театър участваха състезатели от клуба на двукратната международна шампионка в танцовите двойки Албена Денкова.

Виж още: Лукс има, жанр - не напълно! Цветелина Янева на скъпарски шопинг тур във Франция

Освен триумфи в специалността, Фейгин е на крилете на любовта. Мацката, която стана топ звезда в Игрите, е бясно влюбена в Жорката, с който са гаджета от края на лятото. По-сладкото обаче е, че Жорката е първото съществено гадже на нежната Фейгин, която му се е доверила напълно. Любовта им си проличава, само че по-якото е, че имат доста общо между тях.

Звездната двойка разкриха пред Vbox7, че не се ревнуват, а и не си дават мотиви за сходни отрицателни усеща. Е, Фейгин показа, че въпреки всичко ревнува, само че е изцяло разбираемо.

Виж още: Ма*ка му, толкоз си млад! Полина глези Благой Георгиев за ЧРД, къде посрещна празника? 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР