Наградите на списание Билборд преминаха под знака на семейството, след

...
Наградите на списание Билборд преминаха под знака на семейството, след
Коментари Харесай

Кой обра статуетките на наградите на Билборд?

Наградите на списание " Билборд " минаха под знака на фамилията, откакто Пинк се яви за забележителното си осъществяване на сцената с щерка си, а Дрейк, почетен като " реализатор на десетилетието ", взе наградата си в компанията на 3-годишния си наследник, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Асошиейтед прес.

Дрейк усъвършенства върха си на най-награждаван музикант в историята на премиите с цели 29 статуетки.

Той беше обграден от членове на фамилията си и другари при приемане на оценката " реализатор на десетилетието ".

Рапърът излезе на сцената на спектакъл " Майкрософт " в Лос Анджелис, заловен за ръка със сина си Адонис. Той получи приз и за най-стриймван артист.

Пинк получи премията " Икона " и бе съпроводена на сцената от 9-годишната си щерка, с която демонстрираха своите гимнастически умения. Пинк е известна със своите акробатични номера, само че този път гения си показва щерка ѝ Уилоу Сейдж Харт, като на декор звучеше шлагера им „ Cover Me In Sunshine''. Изпълнението на Пинк беше един от няколкото авансово записани моменти на наградното шоу, излъчено от Ен Би Си и водено от Ник Джонас.

Уикенд се отличи с победи в най-вече категории - цели 10, откакто авансово бе получил 16 номинации.

Покойният рапър Поп Смоук получи посмъртно пет оценки, измежду които за най-хубав нов реализатор, за най-хубав рап реализатор и за най-хубав рап албум.

И до момента в който шоуто мина в ненапълно фамилна конюнктура, не по този начин изглеждаше на черния килим, по който минаха звездните посетители.

Музикантът Machine Gun Kelly и сексапилната му половинка Меган Фокс разгорещиха пристрастеностите преди шоуто. Актрисата, която беше избрала провокативна рокля, и музикантът, който беше оцветил езика си в черно, откраднаха вниманието на фотографите, разменяйки си няколко буйни целувки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР