Наградиха заслужили полицейски служители за постигнати високи резултати С тържествена

...
Наградиха заслужили полицейски служители за постигнати високи резултати С тържествена
Коментари Харесай

Бивши директори на ОДМВР-Бургас уважиха празника на полицията

Наградиха заслужили полицейски чиновници за реализирани високи резултати

С тържествена гала ОД на МВР-Бургас означи професионалния празник, който се празнува в деня на Св. Архангел Михаил - 8-ми ноември. Събитието бе почетено от някогашни шефове на бургаската полиция. Пред постройката на ул. „ Христо Ботев “ 46 по покана на сегашния шеф ст. комисар Емил Павлов пристигнаха Калоян Калоянов, Милен Димитров, Васил Едрев, Георги Пенев, Красимир Петров  Аргир Бояджиев. Сред формалните лица бяха регионалният шеф на област Бургас Пламен Янев, вр. изп. дл. кмет на община Бургас Йорданка Ананиева, зам.-командирът на флотилия бойни и спомагателни кораби капитан първи сан Павлин Петков, административният началник на Апелативна прокуратура-Бургас Любомир Петров, административният началник на Окръжа прокуратура-Бургас Георги Чинев, административният началник на Районна прокуратура Бургас Мария Маркова и шеф Регионална дирекция Пожарна сигурност и отбрана на популацията комисар Николай Николаев.

Директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов поздрави сътрудниците си по случай празника и им благодари за всеотдайната работа. 



„ Всички знаете, че ОДМВР-Бургас е една от най-големите и най-натоварените дирекции в цялата страна. През тази година още веднъж бяхме изправени пред редица провокации – битка с битовата престъпност, незаконна миграция, обезпечаване на летния туристически сезон, наводненията на територията на община Царево. С ясното схващане, че положителната ни работа не би била допустима, желая да благодаря на всички полицейски чиновници, на нституциите, на неправителствените организации, на жителите, както и на медиите, без чиято поддръжка резултатите ни не биха били толкоз сполучливи. Да не забравим, че да си служител на реда не е просто специалност, а предопределение да служиш и да помагаш на хората “, сподели в тържественото си слово ст. комисар Емил Павлов. 

 



Директорът на ОДМВР-Бургас награди полицейски чиновници за реализирани високи резултати. Това са – гл. контрольор Пламен Николов – шеф бранш „ Пътна полиция “, гл. контрольор Калин Соколов – шеф бранш „ Специализирани полицейски сили “, гл. контрольор Петър Богданов – шеф бранш „ Престъпелние по личността “, комисар Генчо Атанасов – зам.-директор на ОДМВР-Бургас, както и представителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева. Нежният глас на бургаската полиция не съумя да сдържа сълзите си от неспокойствие. 

Церемонията продължи с едноминутно безмълвие, както и с поднасяне на венци и цветя в памет на починалите при осъществяване на служебния си дълг полицейски чиновници.


 гл. контрольор Пламен Николов  гл. контрольор Калин Соколов  гл. контрольор Петър Богданов  комисар Генчо Атанасов

 
 Един от най-емоционалните моменти на днешната гала бе награждаването на представителя на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева, която не съумя да сдържа сълзите си
 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР